میدانند که چه کارخانه هایی تخلف میکنند اما حاضر نیستند اسم ببرند، حداقل به مراجع قضایی که میتونید بگید.
تفاوت شما با یک آدم بی اطلاع چیه؟ قرار بوده با علم و دانش تون به رشد و سلامت جامعه کمک کنید.
ali kia
|
|
۰۸:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۹
3
87
پاسخ
کاملا درسته.بعضی از این شیرها رو یک هفته در محیط بیرون بصورت درباز میشه نگهداری کرد بدون اینکه فاسد بشه چون وایتکس یک ضد میکرب خیلی قوی است!چاره درد هم اینه که تو هر کارخانه شیر یک نماینده بهداشت بصورت مقیم حضور داشته باشه تا از این اتفاق جلوگیری بشه.این کمترین حق مردم و مصرف کنندگان است.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۱:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۹
جهت اطلاع همین الانشم در تمام کارخانجات دارویی و مواد غذایی یک نفر نماینده از وزارت بهداشت هست
امیر
|
|
۰۹:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۹
2
118
پاسخ
کسی که سلامتی میلیونها نفر رو به خطر میندازه خب میشه گفت مفسد فی الارض هست دیگه
ناشناس
|
|
۰۹:۰۲ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۹
10
70
پاسخ
آفرين بر شما مسوول محترم که تمام شرايط امنيتي را رعايت کرديد و براي دامداران روستايي هم ياد داديد که چه چيزي را اضافه کنند ؟!!!آيآ شما هيچ فکر برخي مسايل طبقه بندي اطلاعات را هم ميکنيد؟!
بابا دولت از قیمت گذاری محصولات کنار بره که کارخانجات واسه قیمت تمام شده پایین به هر تغلبی واسه کاهش قیمت روی نیارن
سعید
|
|
۰۹:۱۳ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۹
1
104
پاسخ
خانم اسکندری یا این مورد رو علنی نکنید یا وقتی علتنی کردید شهامت داشته باشید و از متخلفان اسم ببرید تا مردم با نخریدن محصولاتشان به آنها درسی فراموش نشدنی بدهند.
همین شیر برای حفظ سلامتی برامون مونده بود که اینم تو زرد از آب دراومد......
نادر
|
|
۰۹:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۹
2
55
پاسخ
دولت یا نهادهای مرتبط در امر سلامت و حمایت از مشتری شجاعت به خرج دهند و نام این شرکت ها را بارها و بارها اعلام نمایند.
این کار حساب را به دست شرکت های سودجو می دهد. با روند فعلی عرضه محصولات غذایی، در آینده نه چندان دور باید منتظر فاجعه انسانی و بیماریهای خطرناک و صعب العلاج بود.
zohreh
|
|
۰۹:۱۵ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۹
1
80
پاسخ
واقعا فاجعه است ارشد میکروبشناسی هستم وقتی مسول فنی یک کارخانه از این موضوع اطلاع دارد چرا وجدا ن کاری خود را زیر پا میگذاردوهیچ توجه ای به سلامتی همنوعان خود نمی کندبهخصوص بچه ها که قربانی این ندانم کاری ها هستند
تفاوت شما با یک آدم بی اطلاع چیه؟ قرار بوده با علم و دانش تون به رشد و سلامت جامعه کمک کنید.