ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۷ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۲
دست استاد درد نکنه
روز معلم را به این استاد تبریک عرض میکنم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۳ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۲
آخی! چقدر بد!
اگه می خواین بگم استاد زحمت شستن توالت شما رو بکشن!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۲
تفاوت حضرات شما با آلملنی ها در این است که فکر میکنید با پرداخت چند ده هزاز تومان لباس شما رو کم کسی دیگه باید عوض کنه
کسی که در کارگاه کار میکند باید یاد بگیرد که آنرا تمیز کند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۵ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۲
این چیزها بعید نیست در ایران چرا که تنها کشوری است که به علم و دانش کمترین اهمیتی نمیدهد و تحصیلکردگانش عاقبتی جز زمین شویی نخواهند داشت
پاسخ ها
امین
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۲
سلام دوست گرامی. من قبول دارم که در ایرانم به علم و عالم فقط اگر دینی باشد بها داده می شود اما این را هم به جد قبول دارم که فقط در بهترین حالت 10 ٪ این دانشجویان عالم می شوند. حالا تکلیف 90٪ که فقط مدرک میگیرد و حتی حاضر به نظافت محل زندگی خودش نیست چه می شود؟ آیا بهتر نیست از همین الان اماده هر کار حلالی بشود تا فردا بیکار نماند و به فساد کشیده شود و از دیوار مردم بالا برود؟ اصلا مگر اینها سربازی نمی خواهند بروند؟ مگر آنجا خودشان این کار را نمی کنند؟
نادر
| United States |
۱۲:۲۴ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۲
نازنین . کمی بیدار شو در ویسکانسین اغلب دانشجو ها در سوپر ماکت قفسه میچینند و مواد مورد فروش سوپر را در محل دید مشتری قرر میدهند کف سوپر را جاروب میکنند . در ایران دانشجو یعنی مشک باد در دماغ . بدار شو پسر
شاهین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۲
در مورد نظافت توالت نظر خاصی ندارم و معلوم نیست جریان چه بوده ولی متأسفم از اینکه فکر می‌کنید در محیط کار و کارگاهی و اصولأ در محیط‌های زندگی همیشه باید اشخاصی دیگر نظافت کنند و ما وظیفه ای جزء کثیف کردن نداریم نه خیر آقا اقلأ در محیط‌های کارگاهی مسئولیت نظافت و بهداشت محیط کار مستقیماً بر عهده‌ی کارکنان همان قسمت است و خصوصأ در محیط‌های آموزشی نظافت و بهداشت از مهمترین اصول آموزش است و شایان ذکر است در کارخانجات صنعتی بزرگ نیز که به علت حجم کار اشخاصی دائمأ در حال نظافت محوطه کارگاهی می‌باشند اما با این وجود سرویس و نظافت محدوده کاری خود متصدی دستگاه و همچنین دستگاه بعهده شخص متصدی است نه شخصی دیگر . بنده حتی از شخصی که برای بازدید از مدارس به ژاپن رفته بودند شنیدم مدارسی دیده بودند که در آن مدارس شخصی به نام نظافتچی وجود نداشته و معلمان و دانش آموزان همه به اهم مدرسه را نظافت می‌کرده اند و اصولأ به همین دلیل مدرسه همیشه تمیز می‌بوده و کمتر احتیاج به نظافت پیدا می‌کرده . اساسأ ما مردم ایران در زمینه مسئولیت‌های اجتماعی دچار یک نوع فقر فرهنگی هستیم برای مثال در همین مورد ما فکر می‌کنیم که رفتگران شهرداری پول می‌گیرند که آشغال‌های ما را جمع کنند در عین حالی که کاملأ بر عکس می‌باشد بلکه جامعه از جیب خود مردم هزینه می‌کند تا محیط زندگی‌مان تمیز باشد اشتباه در همین تفکرات است که به جای اینکه آشغال در کوچه و خیابان نریزیم و بگوییم که هزینه می‌دهم که جامعه‌مان تمیز باشد در کمال ناباوری آشغال‌های مان را در کوچه و خیابان ریخته و مدعیانه میگوییم که رفتگرها پول میگرند که آشغال‌ها را جمع کنند و این می‌شود که علیرغم این همه هزینه سالیانه باز خبری از پاکیزگی کوچه و خیابان و جامعه نیست و این ناشی از همان فقر فرهنگی است که متأسفانه امثال شما دقیقأ مخالف آن را تبلیغ می‌کنید .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۹ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۲
چه اشکالی داردازهمین دستشوییهاآیادانشجویان استفاده میکنند؟
ناشناس
|
Austria
|
۱۲:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۲
کجای کار ايراد داره؟ بياييد خارج تا ببينيد دانشجو ها کار های سخت تر از اين هم می کنند.
واقع بین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۰ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۲
کار بسیار جالب و ارزنده ای است.نسل کنونی و بعضا" تن پرور جوان ما باید کار کردن و مسئولیت پذیری را در زندگی خصوصی و اداری یاد بگیرند. باید به این استاد یا مربی نمره 20 داد و تشویقش نمود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۲
كار استاد درست است زندكى أبعاد مختلفي دارد طرف درس خوانده ولى بلد نيست يك نيمرو دست كنه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۲
دم استاد گرم مطمان باشید اگر استاد خوبی نبود به تمییزی اهمیت نمی داد معلومه که وجدان کاری داره خدا همیشه همراهش باشد مکرو و مکرالله والله خیرالماکرین
نظرات بیشتر