ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۴۰ - ۱۳۹۱/۰۱/۲۹
بنظر من باید طی نامه ای این اقدام خانم اشتون را ارج نهاد تا غربی ها بدانند که اگر به ما احترام بگذارند قدرشناس هستیم و هم اینکه دیگران را هم تشویق به تکریم ایرانیان کنیم ! حتی اگر فرض بر این باشد که این عمل خانم اشتون کاملا سیاسی و صوری بوده است !
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۴۰ - ۱۳۹۱/۰۱/۲۹
از ماست که بر ماست. رجوع کنید به تاریخ سال 1356 امارات یک کشور فقیر بود . شروع جنگ تحمیلی و ناچاری کشورمان جهت تامین نیازها، لزوم ارتباط با این همسایه را پدید آورد و بعد از گذشت 30 سال اکنون احساس می کنند که آدم شده اند. و البته در این احساس شان مسئولین ما بی تاثیر نبوده اند. شیر خفته، شیر بیمار همچنان یک شیر است اما بوزینه لباس طلایی هم بپوشد بوزینه است. کافی است ایران طی سالهای آتی تعامل متکاثر تری پیش بگیرد و تحریم ها از ایران برداشته شود. ظرفیت های توسعه در کشورمان به حدی است که حتی به روی شیخ عمارات نگاه هم نمي كنند. ایران نباید اشتباهی را که زمان شاه ملعون در مورد امارات کرد بکند. با اقتدار باید در همان مناطق فرمانداری دایر کنیم و سرمایه گذاری در حوزه توریسم و احیانا انرژی انجام بدهیم. تا اونجایی از اونا بسوزند و جزغاله شوند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۴۱ - ۱۳۹۱/۰۱/۲۹
آقای هاشمی در یکی از نمازجمعه های زمان ریاست جمهوری اش خطاب به شیخک نشین امارات گفت: اگر جزایر را می خواهید باید از دریای خون بگذرید.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۱/۲۹
چند سال پیش هم وقتی تیم بایر مونیخ اومد ایران،علیرغم اینکه همه کت و شلوار پوشیده بودند هیچکدام کراوات نداشتند،بجز مترجم ایرانی آنها!!!!!
س
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۴۷ - ۱۳۹۱/۰۱/۲۹
اين چيزا برا شما جالبه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۵۲ - ۱۳۹۱/۰۱/۲۹
تازه شما به این نکته توجه نکردید که رنگ لباس خانم اشتون دقیقا برعکس ست رنگ لباس دکتر جلیلی است یعنی کت ها برعکس ، پیراهن ها برعکس و شلوار ها هم رنگشان عکس یکدیگر است ، همه می دانیم که آقای جلیلی همیشه همین ست لباس دیپلماتیک را می پوشند و این خان اشتون بود که لباسش را متناسب با دکتر جلیلی پوشید.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۵۲ - ۱۳۹۱/۰۱/۲۹
اگه اشتون سر خم کرده بخاطر نفتیه که ازش یک اسلحه زدنی ساختيم و بر سر غرب وارد کرديم کمرشون شکسته که امروز ایران هسته ای رو هم قبول دارن میکنن
دلداه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۱/۲۹
ما برای صیانت از کشور عزیزمان وحفظ نظام جمهوری اسلامی ایران و برای شادکردن دل رهبر فرزانه مان حاضر هستیم هزار بار جان خود را فدا کنیم
ما هشت سال در مقابل کل دنیا ایستادگی کردیم واجازه ندادیم حتی یک وجب از خاک میهن مان را مصادره کنند امارات که پشه ای بیش نیست ، بچه های دبستانیمان آنها را زیر پا له می کنند.
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۰۷ - ۱۳۹۱/۰۱/۲۹
باسلام

درباب موضوع امارات اين بيغيرتان گستاخ در اين چند روز سخنان زيادي هموطنان گفته اند فقط خواهش من از مسوولين اين است كه به جد رابطه تجاري وتوريسم وهر رابطه اي را فعلا قطع كنند تا بعد از عذر خواهي و ببخشيد غلط كردن خود اعتراف نكنند ايران رابطه عادي خود را اغاز نكند
متشكر محمد از يزد
شهر وند تهراني
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۰۸ - ۱۳۹۱/۰۱/۲۹
در جايي كه عقاب پر مياندازد، پشه كوچك چه غلطي ميتواند بكند!!!!!!!!!
نظرات بیشتر