هركس يك مقدار كمي تاريخ خوانده باشد وسعت ايران را درگذشته مي داند آمريكا و انگليس در استعمار جديد دنبال كوچك كردن كشورها براي تسلط بيشتر هستند كه امروزه كشورهايي مثل امارات - بحرين - كويت - سودان جنوبي - كره جنوبي - ويتنام جنوبي - اخيرا منطقه خود مختار عراق و..
خداوکیلی هر ماه یکی از مسئولان مملکت بره به این جزایر سر بزنه وبازدید کنه هم مردم اونجا خوشحال میشن که مسئولان بهشون اهمیت میدن هم حاکمیت ارضی مشخص میشه هم حال این شهرستان امارات گرفته میشه
پيشنهاد ميكنم كه جزيره ابوموسي به منطقه آزاد تجاري تبديل شده وبراي سرمايه گذاري دراين جزيره نيز امتيازاتي درنظر گرفته شود تا مردم اين منطقه نيز از طعم حمايتهاي جمهوري اسلامي ايران را بچشند .
به عنوان یک ایرانی ازحاکمیت ایران دفاع خواهم کرد و از تمام ایرانیان انتظار است که منافع ملی را بر شخصی ترجیح داده و از سرمایه گذاری در کشورک امارات پرهیز نموده و سایر ایرانیان هم سرمایه خود را در جای دیگر متمرکز کنند.