ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۱ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۷
ظاهرا کلاه مجلس دیگر پشمی ندارد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۳ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۷
در مورد کردان فراموش کردید که پس از برکناری او از طرف مجلس احمدی نژاد اورا مورد تشویق قرار داد و بلافاصله برای او پست دیگری در نظر گرفت.آیا این واقعا قانون گریزی و بی اعتنایی به قانون و نظر مردم نیست؟واقعا چه لزومی دارد که چنین شخصی حتما باید چنین پستی را داشته باشد؟این اصرار در باره انتصاب بعضی از افراد که حد اقل چنین بنظر می رسد که در بین مردم خوش نام نیستند چه معنی دارد؟آیا این زور آزمایی دولت و مجلس باید به ضرر مردم و کشور تمام شود؟این نمایندگان بابت کاری که انجام میدهند پول می گیرند ،آنوقت محاسبه کنید که فقط در زمان همین احمدی نژاد چه قدر وقت و پول ملت بباد رفت تا مردم شاهد زورآزمایی دولت و مجلس باشند.مایه تاسف است که این همه پافشاری و اصرار بابت همچین کارهاییست.واقعا ما در میان 75 میلیون جمعیت ایران یک آدم با کفایت غیر از سعید مرتضوی نداریم؟این اصرار در ابرام او برای چیست؟آیا دلیل منطقی دارد ؟
ناشناس
|
Russian Federation
|
۱۳:۰۶ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۷
فکر نمیکنید باید قوه قضائیه رو سوال جواب کنید که یه نفر با این همه سابقه را کاریش ندارن و به جرمهاش رسیدگی نمیکنن؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۷
به این میگن یه نتیجه گیری درست و حسابی
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۷
موافقم. اگر قوه قضائیه با اتهامات مرتضوی مقتدرانه عمل می کرد و بدون ملاحظه با خطا کار برخورد می کرد این مسائل پیش نمی آمد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۶ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۷
چی شده که از مرتضوی می ترسید کجا ها سرمایه گذاری کرده اید
يك ايراني
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۷
چرا در كشور ما هر كس خلاف و جرمش بيشتر مي شود پست با لاتري مي گيرد و بيشتر به او بها مي دهند.
ناشناس
|
United States
|
۱۳:۵۱ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۷
نمایندگان مجلس یک قانون 2 فوریتی تصویب کنند که از به کارگیری افراد دارای پرونده ی سوء مدیریت باز یا قبل از اثبات بی گناهی در دادگاه، خودداری شده و خود به خود حکم انان لغو شود. همچنین در قانون صریحا عطف به ما سبق ذکر شود!
ناشناس
|
United States
|
۱۳:۵۲ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۷
اگر مرتضوی بشه سرپرست وزارتخانه اونوقته که مجلس باید طرح استیضاح خود رئیس جمهور رو مطرح کنه.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۳ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۷
اولا دو و نيم ميليون شغل نه يک و نيم ميليون. ثانيا چرا بسپاريم به قوه قضاييه. خود رئيس جمهور را استيضاح کنند. چرا راه دور مي رويد
نظرات بیشتر