برای من هیچ پیامکی نیومد اما تفاوت یارانه برای من هم واریز نشد !
رضا
|
|
۱۰:۵۲ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۵
29
23
پاسخ
واسه من هم پیامک اومد هم 28 تومن.
ناشناس
|
|
۱۰:۵۳ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۵
1
52
پاسخ
ظاهرا با این موضوع دل به خواه برخورد شده چون برای بعضی از دوستان مان که پیامک امده بود بازهم واریز شده است ولی برای بعضی دیگر خیر . ضمن اینکه اصلا مبنای درستی ندارد
قاسم
|
|
۱۰:۵۳ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۵
1
53
پاسخ
ازته دل ازسایت تابناک درموردپیگیری یارانه هامتشکرم ولی به خدانه پیامکی دریافت نموده ام ونه پردرامدهستم به قران قسم هم معلول هستم هم مریض وازقشرمستمند
ناشناس
|
|
۱۱:۰۲ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۵
17
21
پاسخ
واریز شده، اما غیر قابل برداشت و به طور معمول غیر قابل مشاهده در حساب است، بنابراین با دریفات صورتحساب می توان به موجودی واقعی پی برد.
نعمتی
|
|
۱۱:۰۳ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۵
1
65
پاسخ
با سلام
لطفا صدای ما را به دولت برسانید چرا بدون اینکه انصرافی داده باشیم هنوز یارانه های ما را که درامدمان پائین تر از 500 هزار تومان است واریز نشده ، واقعا به کجا باید شکایت کنیم .
ناشناس
|
|
۱۱:۰۵ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۵
1
91
پاسخ
خانوارهاي داراي تمكن مالي مناسب يعني چي؟ معيار انتخابش چي هست و توسط چه كسي تصميم گرفته شده؟
ناشناس
|
|
۱۱:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۵
1
20
پاسخ
به نظرم خبر صحت دارد .حداقل در مورد من که صدق می کند .نمی دانم مبنای اطلاعاتی آقایان چیست اما من در حال حاضر از حقوق بیمه بیکاری یعنی حداقل حقوق بعنوان تنها منبع درآمد استفاده می کنم و به اصطلاح پیامک مذکور یک شبه متمکن شدم و یارانه هم واریز نشد . جالب است که هیچ جایی برای پیگیری و یا اعتراض هم وجود ندارد.سایت refahi.ir هم فقط دکمه ی انصراف دارد و بس.
ناشناس
|
|
۱۱:۱۳ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۵
1
39
پاسخ
کجان اونایی که میگفتن این طرح باعث بهبود زندگی مردم میشه؟
ناشناس
|
|
۱۱:۱۷ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۵
0
25
پاسخ
برای من پیامک انصراف اومده بود ولی یارانه اضافی رو ریختن برای پدرم پیامک نیومده بود ولی یارانه رو نریختن..عجب شلم شورباییه.