بابا برای چه الکی میگین این مطلبو روزنامه خراسان حدود 2 ماه قبل چاپ کرد از هتلدار هم نبود از صاحبان رستوران بود که غذا سفارش میدادن فقط یادم نمیاد در مشهد بود یا شهر دیگر
متاسفانه باید بگویم اطلاعات عموم مردم از نحوه استفاده از خدمات الکترونیک بویژه خودپرداز کم است دو تا تجربه شخصی را برایتان بگویم:
اغلب من و همکارانم دیده ایم که وقتی دستگاه خاموش یا خارج از سرویس است اکثرا متوجه عدم امکان استفاده از سرویس دستگاه نمی شوند.سعی می کنند کارت خود را وارد دستگاه کنند .
در یک مورد جالب همکارم در حال باز کردن نمایشگر ATM بود که شخصی مراجعه کرده بود و درحالیکه صورت همکارم را جای مانیتور دستگاه می دید و توچشمهاش نگاه می کرد داشت سعی می کرد کارتش را در کارتخوان دستگاه وارد کند! بعد که نشد از همکارم که جای مانیتور بود پرسید ببخشید پول نمیده؟!
خوب بانك ها موقع نمايش حروف انگليسي زيرش همون متن رو با فونت ريز تر به فارسي هم نمايش بدن تا اين قضيه كلا ريشه كن بشه،
كاري نداره بايد نرم افزار اصلاح بشه كه از راه دور هم امكان تغيرش در تمام خودپردازها هست.
تعجب ميكنم كه با وجود اينكه خيلي وقته اين قضايا داره اتفاق ميفته بانكها نرفتن سراغ پيشنهاد به اين سادگي.
آقا این کلاهبردار در شهر اصفهان از مسافران چند آژانس مسافرتی به همین روش کلاهبرداری کرده و ما (صاحب آژانس مسافرتی) شکایت هم کردیم شماره حسابی که برای خودش پول واریز میکنه هم مشخص شده ولی مراحل پیگیری خیلی کنده و هنوزم داره به کارش ادامه میده
پاسخ ها
نیما
||
۰۹:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۰
شما صاحب آژانس هستید و انگلیسی نمی دونید ؟ همه چیزمون باید به همه چیزمون بیاد
به نظر من اینایی که این مسئله را تکذیب می کنن اصلا اطلاع درستی از دزدی های سایبری ندارن .باید پلیس فتا برنامه های انیمیشن بسازه مثل سیا ساکتی که مردم با انواع دزدی های سایبری آشنا بشن
باسلام و تبريک سال نو.
متاسفانه موارد زيادي از اين نوع کلاهبرداري مشاهده شده و علت اصلي آن، عدم توجه مردم به اين نکته ساده است که براي مثال: براي واريز وجه از طريق انتقال وجه به حساب من، دانستن شماره کارت من براي واريزکننده کافي است و هيچ نيازي به مراجعه من به خودپرداز و يا ارائه ساير مشخصات محرمانه کارت مانند رمز اول يا رمز دوم و ... وجود ندارد.
در اغلب اين موارد هم مردم را به بهانه اينکه حساب ايشان ارزي است، وادار به استفاده از منوي انگليسي ميکنند که لازم به ذکر است، بانکهاي ايراني براي حسابهاي ارزي کارت صادر نميکنند.
از تمامي دوستان خواهش ميکنم نسبت به حفظ رمز خود (اجتناب از نگهداشتن رمز در کنار کارت) نيز دقت لازم مبذول دارند.
موفق و سلامت باشيد.
متاسفانه بدلیل عدم آگاهی مردم هنگام بنزین زدن بخاطر اینکه به مردم آموزش لازم را نداده اند کارت سوخت را بعد از اتمام بنزین گیری بدون طی مراحل لازم بیرون میکشند و هر بار بیش از سه لیتر از سهمیه ناچیز سوخت کم میشود. بنظر من این شیوه هم دست کمی از کلاه برداری و سرقت نیست که متاسفانه متولی آن دولت است!!!!!!!!!!!!!