اینهاافرادی بودند که هر کاری میکردند برای خدابودو هیچ چی برایخودشون نمی خواستند ای کاش ماهم لیاقت داشته باشیم که مثل اونها محبت های خدارابلکه بتونیم جبران کنیم
باسلام بنده تشکر میکنم از همسر مکرمه حاجی که خاطرات بسیار دلنشینی را بیان فرمودند بنده یکی از بسیجیهای این سردار لشکر بودم باور بفرمائید یادوخاطره این عزیز همیشه در زندگیمان رقم میخورد و روزمره به یاد این عزیزمان هستیم خداوند متعال انشاا... با شهدای کربلا و ارباب بی سرش امام حسین(ع) وائمه اطهار محشور فرماید وبه خانواده محترمش صبر عنایت فرماید وبه ما توفیق ادامه راه این عزیزان را عنایت نماید.
حاجی بدجوری غمگینم همه چی ریخته بهم همه ضدارزشها ارزش شده حاجی راه را گم کردیم دروغ زیاد شده حاجی التماس دعا
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۰:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۸
غم اگر غم اهل بیت رسول الله ص باشه ارزشه ..شما به تکلیف خودت عمل کن و همیشه رضای خدارو در نظر داشته باش ...اینکه دیگران چه میکنن مهم نیست مهم اینه که خودت چه میکنی
گفت: «تنها چیزی که مانع شهادت من میشود وابستگیام به شماهاست. روزی که من مسئله شما را برای خودم حل کنم، مطمئن باش آن وقت، وقت رفتن من است!»
روحت شاد من كه در بند شديد زندگي دنيا شده ايم چه خاك بر سركنم ؟ دعايم كن
جالب است که امثال همت به این دنیا و تعلقاتش هیچ وابستگی نداشته اند و به قول ایشان دنیا را برای دنیاداران گذاشته اند آنوقت عده ای به اسم دفاع از خون شهدا چطور به این دنیا و قدرت چسبیده اند و دفاع از خون شهدا را بهانه قدرت طلبی ها و دنیاطلبی هایشان کرده اند.