در برخی وزارت خانه ها عیدی شاغلین (تحت عنوان عیدی و پاداش پایان سال) با عیدی بازنشستگان بسیار فاصله دارد ، غافل از این که کارمند دیروز آنان بوده اند.
ناشناس
|
|
۱۴:۰۷ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۳
5
28
پاسخ
واقعا این هم شد زندگی ؟بااین حقوق کارمندی
ناشناس
|
|
۱۴:۳۷ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۳
32
19
پاسخ
والا من که کارمند نیستم اما واسه کارمندی که تو وقت اداری داره سایت خبری می خونه واسه خبرش کامنت هم میزاره 350 هزار تومان که هیچ 3.500 تومان هم زیاده به خدا!
ali
|
|
۱۴:۴۴ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۳
6
19
پاسخ
این عیدی را باید گذشت دم کوزه و ابش خورد
ناشناس
|
|
۱۴:۴۶ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۳
27
10
پاسخ
بابا جون من در تعجبم كه همه از گراني و كاهش ارزش پول و كم بودن عيدي و نگرفتن حقوق گلايه مي كنند ولي وقتي بطور گذرا از جلوي فروشگاه ها و بازار و مراكز فروش رد مي شويم پر از جمعيت است كه دارند خريد مي كنند اگر واقعا مردم پول ندارند پس از كجا مي آورندوخريد مي كنند؟يا اين مردم كي هستندو از كجا آمده اند آيا ايرانيان نيستند؟
ناشناس
|
|
۱۵:۱۱ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۳
2
22
پاسخ
من روزهای جمعه می روم کارگزی دم دست یک بنا که اشنایمون است چون حقوق نمی رسد
ناشناس
|
|
۱۵:۲۸ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۳
2
26
پاسخ
با این همه گرانی نمیدانیم چرا واقعا هیچ فکری به حال مردم و کارگران و کارمندان نمیشود تورم حدود 50 درصدی کجا و افزایش حقوقهای 8 درصدی کجا ؟؟؟ آیا می شود در چنین وضعیتی فساد به داخل خانواده ها نیاید .
به گفته حضرت علی (ع) : در خانه ای که فقر است دین از یک طرف خارج می گردد .
ناشناس
|
|
۱۵:۵۰ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۳
11
19
پاسخ
با اذعان به اینکه مبلغ عیدی رقم قابل توجهی نیست.ولی بایستی در نظر داشت عدالت حکم می کندسایر اقشار جامعه که کارمندبانک و... نبوده ونیستند هم ازا ین عیدی بهره مند گردند.من با وجود سی سال فعالیت صادقانه در مشاغل آزادکارگری،چیزی به عنوان کمک هزینه دکتر ودوا ودندانپزشک ،لباس ،چلوکباب هفتگی ، حمام سونا،وام خرید خورو،وام سی چهل میلیونی مسکن هر پنج سال،زمین اهدایی،وام جعاله،وام ضروری،و....پاداش میلیونی پایان خدمت ندیده ام.
ابراهیم
|
|
۱۶:۵۷ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۳
11
43
پاسخ
منم تازه ازدواج کردم و بخدا از فشاز مالی وقتشه زنمو طلاق بدم.قصد دارم از این به بعد از کارم و ادارم بزنم.تا الانم ایمانم جلومو گرفته تابناک جان.اگه خواستید لیست اقساطمو هم میدم تا بفهمید اضاف خرج نکردم.مرسی تابی جون