به نظر من علت پخش نشدن همچین جشن هایی به موضوع سانسور و تفاوت فاحش بین سینما و تلویزیون در جامعه ما بر می گردد چون اکثریت بازیگران سینما با ظاهری متفاوت در مجامع عمومی ظاهر می شوند و تلویزیون این نوع ظاهر و پوشش را نمی خواهد به مردم نشان دهد به همین دلیل همیشه مشغول سانسور است ولی این واقعیتی است که در جامعه ما بوجود آمده و با این جور کارها نمی توان جلوی آنرا گرفت اینجاست که وجود شبکه های خصوصی کاملا احساس می شود تا به صورت آزادتری بتوان انچه در جامعه امروز ایران وجود دارد را نشان داد.
saba
|
|
۱۰:۰۸ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۵
10
382
پاسخ
تابناک تو هم یه چیزی میگی ها بابا چطوری پخش کنه ؟ اون همه خانم بازیگر تو جشن هستن یه دفعه خدای نکرده قیافه یکیش از فاصله دو کیلومتری میاد جلوی دوربین . چند روز پیش تو یه برنامه ما صدای خانم زنگنه رو از فاصله ای دور شنیدیم داشت مصاحبه می کرد .فقط چون صداشو میشناختیم فهمیدیم ایشون کی هستن . ما هنوز بعد سی و چند سال تو این مملکت تکلیف خودمون رو ندونستیم بالاخره چی حرامه چی حلاله چی خوبه چی بده . تمام سال می زنیم تو سر خانمهایی که مانتویی هستن اونوقت تو انتخابات و راهپیمایی و هر جا به مصلحت باشه خانمهای چادری فراموش میشن و مانتویی ها و به قول بعضی ها بدحجابها رو میکشیم پای دوربین و مصاحبه . آهنگ قشنگ و پاپ و تند و غیره حرومه اما وقتی با این آهنگ چیزی در مورد فلسطین خونده شده باشه حلال میشه و تو هر موقعیتی حتی روز شهادت امام علی از تلویزیون پخش میشه . میدونی اگه بخوام از این دست حرفها بگم تا سال بعد هم تموم نمیشه .
روح الله
|
|
۱۰:۰۹ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۵
7
179
پاسخ
خفه شدیم از این همه بی سلیقه گی
ناشناس
|
|
۱۰:۱۰ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۵
4
122
پاسخ
جالب اینه که ر حالی که عربا هنوز فیلمها رو هم ندیدن ونمی دونن چیه باید مراسم جایزه رو ببینن. اون هم از آهنگی که پخش می کردن تو مراسم . صدای یه بازی کامپیوتری بود
احسان
|
|
۱۰:۱۰ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۵
269
32
پاسخ
علتش انحراف سینمای ایرانه که عواملش بدون رعایت شئونات اخلاقی و پوشش مناسب در اون حضور دارن. امیدوارم تنها نکته مثبت فرهنگ دولت آقای احمدی نژاد که سیاست های سینماییشه بتونه این وضعیت تاسف آور رو درست کنه
ناشناس
|
|
۱۰:۱۸ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۵
153
26
پاسخ
چی میگید بسیاری؟!!!
خوب برن دیجیتال بخرن تا ببینن
ما کهدیدیم خیلی هم کیف کردیم
حرفی میزنیدا از همه شبکه ها داره تبلیغ میکنه که دیجیتال اینجوریه...
حسین
|
|
۱۰:۲۱ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۵
8
41
پاسخ
جانا سخن از زبان ما می گویی من می خواستم از پخش اینترنتی خود جشنواره ببینم من افتتاحیه رو اینجوری دیده بودم ولی تو اختتامیه به دلی مشکلاتی که برای اینترنت پیش اومده بود نتونستم ببینم که یهویی!! دیدم آی فیلم داره پخش می کنه ذوق زده شدم !
ناشناس
|
|
۱۰:۲۵ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۵
4
60
پاسخ
از جمله نواقص مراسم اختتاميه امسال اجراي پر نقص، بي انرژي و ابتدايي محمدرضا شهيدي فر بود كه انصافا زحمات زياد و كم نقص مسئولين جسنواره رو تحت تأثير قرار داد. از اين مجري باسابقه و توانا به هيچ عنوان انتظار نداشتيم. بايد ببينيم پشت پرده چه خبر بوده.
افسانه
|
|
۱۰:۲۵ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۵
40
40
پاسخ
درایران فقط اعتراض میکنیم. این شبکه بی ادعا که تابه حال حتی یک بارمثل سایرشبکه ها، جشن های تشکر ازخود را برگزارنکرده ،با رفتارهای حرفه ای وتصمیم های شجاعانه اش نه تنها درخارج از ایران درخشیده بلکه ، ضعف شبکه های داخلی را هم جبران کرده. حالا اگردرپخش زنده جشنواره، مشکلی پیش می آمد برخوردهای تندی با این شبکه می شد. یک تشکرخشک وخالی که نمیکنید درعوض مشکل فنی قطع ارتباط ها که اصلا ربطی به این شبکه نداشته را برجسته میکنید. این کفران نعمت نتیجه خوبی نخواهد داشت ازهمین حالا میتوانم پیش بینی کنم که بی هنرهای حسود، این شبکه راهم تحت فشار میگذارند تا دیگر ازاین کارها نکند.
پاسخ ها
شمسه
||
۱۲:۰۶ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۵
آره قطع ارتباط
برین بابا چطور فقط زمانی که می خواستن بازیگران خانومو اعلام کنند ارتباط قطع میشد
توروخدا به شعور ما توهین نکن
ناشناس
|
|
۱۰:۲۷ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۵
218
35
پاسخ
پاسخ ساده است نه بي سليقگي نه چيز ديگري! وضعيت پوشش و محتواي اينگونه به اصطلاح جشن ها با اين ايام الله تناسبي ندارد اين از سياستهاي يك بام و دو هواي كشور ما است. كساني را كه بعنوان همسر شهيد و پيامبر خدا و ... بازي مي دهند با وضعيت هاي آنچناني حتي در سر تقدير از فيلم هاي مذهبي ظاهر مي شوند ( ولش كن چاپ كه نمي كني براي چي هي بنوسيم)