تیتر خبر بسیار تاسف بار است این چه اسمی است که بر روی این طفل معصوم نهاده اید.
"کودک یخچالی" اگر کودک شما بود دوست داشتید همچین عنوانی برایش انتخاب شود.نمک به زخم نپاشید , مرهم باشید بر درد این خانواده.
امیدوارم هرچه زودتر شفا پیدا کنند و برای خانواده محترم ایشان هم صبر از درگاه احدیت خواستارم.
ناشناس
|
|
۱۲:۵۶ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
1
10
پاسخ
خدایا تنها با یک معجزه می تونی این مشکل بزرگ رو حل کنی پس خدایا تو رو به قداستت قسم می دم که به این دختر بچه و همه ی بیماران شفای عاجل عنایت کنی.
اللهم اشف کل مریض
آمین یا رب العالمین
شادمهر
|
|
۱۲:۵۷ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
1
10
پاسخ
خدايا به حق حضرت رقيه شفاش بده.
تابناك: لطفا پيگير خبرهاي مائده عزيز باشيد و ما را هم در جريان بگذاريد. اگر در خارج كشور ميشد كاري كرد و نياز به كمك مردم بود لطفا اطلاع رساني كنيد.
الهي به اميد تو.
حبیب
|
|
۱۳:۱۴ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
1
10
پاسخ
"خدایا نامت دوای هد درد و ذکرت شفای هر درد است " پس هرجور که به مصلحتت هست مائده خانم و همه ی کودکان مریض را شفا ببخش و یاری بخش پدر و مادرشان باش
ناشناس
|
|
۱۳:۳۷ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
1
17
پاسخ
ای قربون شما برم با دعا ها و نظرات تون
تابناک جان ببین ایرانی ها چشمه عاطفه هستند
خدایا مائده ملت ایران را شفای عاجل عنایت بفرما و در اخر
بار الها این محبت و عاطفه و مهربونی را از این ملت خوب و مهربون دریغ نکن انشاالله
ناشناس
|
|
۱۳:۴۶ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
1
12
پاسخ
خداوندا ، تو را قسم میدهم به عصمت آقا رسول الله ، به عصمت زهرا و به فرق شکافته آقا امیرالمومنین ، اینهمه دستی رو که به خاطر شفای این طفل معصوم به سویت دراز شده را نا امید به سینه ها برنگردون....مگه فرموده خودت نیست که ادعونی استجب لکم؟؟؟
ناشناس
|
|
۱۴:۱۹ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
1
12
پاسخ
به حقانيت فاطمه زهرا خدا رو قسم ميدم هر چه زودتر اين عزيز دوست داشتني رو شفا بده. آمين يا رب العالمين.
ناشناس
|
|
۱۴:۳۶ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
2
21
پاسخ
سپردمش به سه ساله حسین.
ا.ش
|
|
۱۴:۴۷ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
2
15
پاسخ
خدایا به خاطر سلامتی که به فرزند من و تمام فرزندان عالم دادی سپاس و آرزوی شفا برای مائده کوچولو دارم.
ناشناس
|
|
۱۴:۵۹ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
1
35
پاسخ
منم یه بچه دارم که یک بیماری ناشناخته داره . سه سال که غذا نخورده و از رگ گردن تغذیه میشه . تروخدا موقع دعا کردن برای این فرشته ,اونم مد نظر بیارید.
"کودک یخچالی" اگر کودک شما بود دوست داشتید همچین عنوانی برایش انتخاب شود.نمک به زخم نپاشید , مرهم باشید بر درد این خانواده.
امیدوارم هرچه زودتر شفا پیدا کنند و برای خانواده محترم ایشان هم صبر از درگاه احدیت خواستارم.