با سلام اگه درسها رو در طول ترم بخونیم برای شب امتحان استرس خیلی کم میشه اونم حالا که استادا نصف کتابهای 10-15 سال پیش رو درس میدن خوبه که تنبلی رو کنار بزاریم
13 سال در امیرکبیر دانشجو بودم. سال 70 تا 83. نزدیک به ده سال از این 13 سال را خوابگاه بودم. خاطره بد هم داشت ولی خاطرات خوبش خیلی بیشتر بود. دانشجویان عزیز اگر در طول ترم اندکی وقت بگذارند هیچ وقت در هنگام امتحان دچار استرس نمی شوند. حاضرم هر چی دارم بدم یکبار دیگر برگردم به سال 70. یاد همه دوستان در طبقه زیرزمین خوابگاه شهید شرفی بخیر. سعید(زنجان)، فرخ(ارومیه)، احسان(استهبان)، احمد(خواف)، بهزاد(فومن)، حیدر(قم)، مهدی(بجستان)محمد(ارومیه)و ....همشون را از صمیم قلب دوست دارم.
ده ترم در دانشگاه درس خواندم. یکبار انصراف دادم. تا آمدم مدرک کارشناسی مهندسی ام را بگیرم در چهار دانشگاه درس خواندم. بالای صدو هشتاد واحد پاس کردم. معدلم خوب است. حتا یک واحد نیفتادم. فقط دو واحد آن هم به خاطر بیماری حذف کردم. دو تا دیپلم دارم. یک مدرک کاردانی و یک مدرک کارشناسی. دو سالی پشت کنکور بودم. الان سی سال سن دارم. نگاه که می کنم هفت هشت سالی را به نوعی در ارتباط با تحصیل در در دانشگاه گذرانده ام. الان به کاری مشغولم که هیچ ارتباطی با رشته های تحصیلی ام ندارد. همه تان موق باشید دوستان عزیزم.
لعنت به هرچی امتحان و خوابگاه دانشجویه. حالم از عکسای بالا بهم خورد. بدبختی و فلاکت از سر و رویه عکسا میباره. مرده شور دوران خوابگاه بودنو ببره. توش ما رو کشته بیرونش مردمو. کاش هرچی زودتر از شرش راحت شیم(دانشجوی دکتری دانشگاه تهران)
zemnan khabgah kheili jaye kasifo asab khord konie