استكبار بداند با ترورهايي كه انجام مي دهد راه جهادگران علمي به روي جوانان ايراني بسته نمي شود و از اين بيشتر منفورتر خواهد شد . روحشان شاد باد . مرگ بر آمريكا ، مرگ بر اسرائيل و مرگ بر استكبار .
بیچاره های زبون وحقیر که از پس این ملت برنبامدند حالا سراغ دانشمندان این امت رفته اند . ولی باید گفت که راه به جائی نمی برند . من تاسفم برای کسانی است که سردراخوربیگانگان دارند.
خبر تاسف بار است و از اون تاسف بار تر کسانی که نظر منفی می دهند.وای بر ملت ما .در جایی از دنیا جنین افرادی هستند که اینقدر دشمن ملت و کشور خودشان باشند...؟
منفی میدم نه بخاطر اینکه ناراحت نشده باشم، بلکه بخاطر اینکه ضعف دستگاه حفاظتیمون رو میبینیم ولی بازم میگیم آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند، پس چطور از دانشمنداش مواظبت میتونه بکنه؟
ولی ما نمیتونیم!
اين شهادتها باعث مي شود ملت دشمنان خود را بهتر بشناسد. چرا دشمنان نخبه ها را نشانه مي رود جز اينكه نگران اوج گيري علمي اين جوانان است اين شهادتها به ياري خدا باعث مي شود كه جوانان دشمن شناس ما در اقتدا به دانشمنداني كه بي اعتنا به وسوسه هاي دنيايي با نيت قرب الهي به كشف حقايق عالم پرداختند قدرت و تواني بيابند تا با همان نيت، علم و فناوري را از انحصار چپاولگران بي فرهنگ حاكم بر دنيا خارج كنند خداوند روح اين شهيد را با اولياء خود محشور نمايد .