چرا زنان سخنی از مهریه به میان نمی اورند. مردان چیزی به اسم مهریه ندارند. وقتی مردی مرد اولین چیزی که از ارث او قابل برداشت است مهریه زن است . این روزها که مهریه زنها از کل ثروت مردان بیشتر است و در واقع هه ارث به انان می رسد. از سوی دیگر زنان در فقه اسلامی هیچ وظیفه ای در قبال تامین هزینه زندگی ندارند و انچه بدست می اورند از ان خود انهاست. قوانین اسلامی اگر کامل اجرا شود کاملا به نفع زنان است و نه مردان اما عرف جامعه سبب شده که این قوانین کامل اجرا نشود. زن حتی در قبال کار در خانه و شیر دادن فرزند هم می تواند از شوهرش مزد بگیرد.
من همسر دوم هستم، شوهرم هنسر قبلیش را طلاق داده والان ماهانه مهریه رو داره پرداخت میکنه میخواستم بدونم بعد از فوت همسرم مهریه همسر قبلی چطور پرداخت میشود
قانون ایران اگه کامل بخونید کاملا با زن هست در صورتیکه در ایران عرف وارد شده در قانون ما هست که مرد وظیفه داره تمام مخارج پرداخت کنه پخت غذا شیر دادن و نظاففت همه چی حتی میتونه حق الزحمه دریافت کنه ولی چون با قانون اشنا نیست و عرف و اینکه از قدیم رایج بودده که زن حقی نداره برای همه جا افتاده ولی زن در قبال کار در خانه و شیر دادن به بچه و .. میتونه مزد بگیره حتی این موضوع خیلی افراد کم در عقدنامه خوندن که نصف دارایی مرد برای زن هست در زندگی و در زمان طلاق همانند قانون بریتانیا
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۹:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۱
شما درتس میفرمایید. ولی آیا میشود به مرد ایران یگفت که در قبال کار خانه و شیر دادن، پول به زنش بدهد؟ دمار از روزگار آن زن در خواهد آورد. نتیجه اش میشود وضعیت من که سالهاست هم بیرون از خانه کار میکنم و هم تمام کارهای خانه را از یک خانم خانه دار، بهتر و بیشتر، انجام میدهم. هیچ حق و حقوقی هم ندارم. تمام حقوقم هم خرج میشود. و همه حقوق شوهرم هم صرف خرید خانه میشود. الان قرار است خانه سومش را بخرد و بدون در نظر گرفتن حق من. هیچ وقت، هیچ چیزی را به اسم من نمی کند. همیشه هم میگیود اگر خرج نکنی حق نداری بوری سر کار. بعد از عمری درس خواندن و دکترا گرفتن و کار کردن نمی توانم خانه نشین شوم.
بیشتر حقوقم هم صرف کلاس موسیقی و چرتکه و ورزش پسرم میشود. و هزینه های دیگر. او هم همیشه میگوید پسرم به این کلاسها نیزای ندارد. نفرستش.
این که عدالت نیست.
حالا اگه یه زن که با هزار امید و ارزو اومده همسر یک مرد زن مرده شده ولی هرچی منتظر میشه شوهرش نمی میره باید چه خاکی تو سرش بریزه؟ لطفا تجربه تان را در اختیارش بگذارید.
وقتی در این مملکت، عرف همه حقوق را به مردان داده باید چه کرد؟ وقتی اعتماد به نفس کاذبی که جامعه به مردان داده، راه را بر همه چیز بسته، یک زن باید چه کند؟
کدام زن در این شرایط میتواند از شوهرش، نفقه برای کار خانه و شیر دادن بگیرد؟ شوهر بیچاره اش میکند.
نگاهی به زنهای شاغل این جامعه بیاندازید. اگر حقوقشان را خرج نکنند، شوهر تهدیدش میکند حق نداری بروی سر کار.
یکی مثل من که هیات علمی است، با 14 سال سابقه کار، هیچ چیزی ندارد چون باید برای فلان و بهمان کلاس بچه و وسیله خانه خرج کنم. اما شوهرم با حقوق کارمندی، خانه و ماشین دارد. به نام خودش هم میخرد.
جامعه و قانون بفرماید حق من کجاست؟
زنی که شوهرش فوت کرده و ۵ تا دختر که همه ازدواج کردن و مادر متوفی زنده است آیا حقوق بهش تعلق میگیره و در صورتی که متوفی برایش دفترچه با پرداخت آزاد گرفته است
من درآمدم چند برابر همسرم هست به طوری که نه تنها خرج زندگیمون می کنم که پس انداز هم می کنم و قصد دارم خونه بخرم ولی عشقی که دارم به من حکم می کنه حتما سه دونگ خونه ای که تمامش رو می خوام با پول خودم بخرم به نام همسرم بکنم اصلا هم برام پول اهمیت نداره. همه پولامو حاضرم بریزم به پاش چون اونم هر چی داره به هر اندازه ای که داره، حالا کم یا زیاد، به پای من می ریزه....
حالا خدایی نکرده، خدا اون روز رو نیاره، اگه یه اتفاقی بیفته، یعنی مادر ایشون باید تو اموال ما سهیم بشن؟؟؟؟؟
خب همین قانون مسخره باعث میشه من بترسم
بعد میگن زن ها پول پرستند
خب وقتی قانون گذار به قوانینی عمل می کنه که مال قرن ها پیشه و به روز نشده، چطوری انتظار دارید بین زن و شوهرها اختلافی نیفته؟؟؟؟؟
مگه اینکه به نامش بکنم بعد ازش بخوام هبه کنه به خودم. که این هم باعث سوء تفاهم میشه...
آخه چرا انقدر عقب افتاده ایم؟؟؟؟؟