تابناک لطفاً از انتشار خرافات در کشور خودداری کنید. این کوه هیچ چیزی خاصی ندارد .به استوا نزدیک نیست و نزدیکترین نقطه به خورشید هم نیست. مردم را گوسفند تصور می کنید؟ آیینه جم چه صیغه ای است. پدر جان آن سطوح صیقلی مربوط به سطح گسل ها است که در اثر سایش لایه ها روی هم براق و صیقلی شده . حرف غیر علمی نزنید. مسیر کوچ آریائی ها از سیبری به فلات ایران کاملاردیابی شده است.داستان سرائی این خانم باید متوقف شود. دور از عقل و شعور انسان حرف نزنید، توهین به شعور مردم است.
چرت و پرت . یعنی گند زد به روش تحقیق آکادمیک . اول داستان رو حقیقی فرض کرده بعد رفته پی اثباتش اونمبا پیش زمینه فکری و روش غیر علمی . حتما دست دانشگاه آزاد در میاته !!
چند وقتی یک بار این شایعه راجع به کوه مطرح میشه و بعدم جمع میشه! بس کنید دیگه. این کوه چون ظاهرش خاص هست یه عده می خوان این خواص رو بهش نسبت بدن وگرنه این مطالبی که گفته میشه همه با تحقیق و آزمایش قابل رد یا اثباته.
ما در نزديكي اين كوه زندگي ميكنيم. قطعا اين كوه هم خودش قشنگه و هم وقتي بالاي كوه ميايستيد و اگر هوا تميز باشه و گرد و خاك نداشته باشه منظره قشنگي از خليج فارس با كشتيهايي كه براي بارگيري لنگر انداختن ميبينين. اما برام عجيبه كه چرا اينقدر شايعه درباره اين كوه توليد ميشه. ظاهر اين كوه فقط از يك زاويه خاص اين شكلي ديده ميشه و از زواياي ديگه اصلا اين شكلي نيست. اين شكل خاص باعث شده هر كسي به اندازه تصوراتش براش شايعه بسازه. اين كوه از كف صعود تا قله حدود 400 متر ارتفاع داره و كلا از سطح دريا تا قله حدود 1000 متر. در اطرافش هم كوههاي ديگه وجود دارن كه كمي بلندتر هستن. پس اصلا نزديك به خورشيد بودن معني نداره. لازم هم نيست با كليمانجارو و اورست و دماوند مقايسه بشه. اگر خواستيد از كوه ديدن كنيد و آثار باستاني دوره ساساني بندر سيراف را هم ببينيد پيشنهاد ميكنم اسفند يا اوايل فروردين تشريف بياريد كه بهترين زمان هست.
حالا همتون با خوندن این مطلب دانشمند شدین اومدین تز میدین.بابا طرف کارش اینه سالها مطالعه کرده داره این حرفارو میزنه.چی میگی تو؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا شما خوبین.پردیس هم در حد یه تپه.بس کنین بابا
نزدیک ترین خشکی روی زمین به خورشید!!!
جالبه که تابناک مطلب به این بی اساس و پایه را منتشر می کند. آخه نزدیکترین نقطه به خورشید چه مفهومی دارد. اگر از خورشید به زمین نگاه کنیم زمین کلا یه نقطه دیده می شه. زمین به دور خودش می چرخد و همچنین به دور خورشید و در طول سال با توجه به کج بودن محور زمین در اعتدال های تابستانی و زمستانی نیمکره ها کمترین و بیشترین فاصله را از خورشید می گیرند. فاصله خورشید از زمین به مقدار ۹۳،۰۲۶،۷۲۴ مایل ( ۰۰۰/۶۸۰ /۱۴۹ کیلو متر یا یک واحد نجومی ) است نزدیکترین فاصله زمین تا خورشید ( نزدین ) در حدود ۲ ژانویه هر سال است در این هنگام فاصله ای برابر با ۴/۹۱ میلیون مایل ( ۱/۱۴۷ میلیون کیلومتر ) بین آنها وجود دارد دورترین فاصله زمین تا خورشید ( اوج ) در حدود ۲ جولای هر سال است در این هنگام فاصله ای برابر با ۸/۹۴ میلیون مایل ( ۶/ ۱۵۲ میلیون کیلومتر ) بین آنها وجود دارد . سیارهی زمین در کنار خورشید بسیار کوچک به نظر میرسد. زمین فاصلهای برابر با ۹۳ میلیون مایل یا همان ۱۵۰ میلیون کیلومتر از خورشید دارد. ستارهی منظومهی ما، دارای محیط قطاعی ۲.۷ میلیون مایلی است. جرم خورشید نیز ۳۳۳ هزار برابر جرم زمین است. با قراردادن ۱۰۹ زمین در کنار یکدیگر شما میتوانید قطر خورشید را اندازه بگیرید. اگر ۱.۳ میلیون زمین را در کنار هم قراردهید به اندازهی خورشید خواهند شد. حالا بگید کی حساب کرده که کوه پردیس نزدیکترین نقطه به خورشیده؟