نگران نباشید ما ایرانی ها اینقدر از این گونه مواد غذائی و محیط های آلوده استفاده کرده ایم که مصونیت پیدا کرده ایم . البته آنهائی که مقاوم نبوده اند مرده اند و ما آدمهای خیلی جان سخت و مقاومی هستیم که زنده ایم. برنجهای الوده ، هوای به شدت آلوده ، تغذیه دامها از زباله و نانهای انبار و کپک زده و.... از ما زنده مانده ها ادمها ی بسیار مقاوی ساخته است اصلا نگران نباشید.
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۰:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۴
آفرین بر شما!!
ناشناس
||
۲۲:۳۸ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۵
خودمان را با این حرفها گول نزنیم .
آمار سرطان در ایران به شدت در حال افزایش است .
مثل اینکه خبر از کودها و آبیاری گیاهان محترم با پساب صنعتی و انسانی خالص!!!!!!!!!!!!!! نداری؟
کلاً نخوریم سنگینتره.قضایای مربوط به کالباس و برنج و چای به کجا رسید که این یکی برسه.
یکی از کارشناسان می گفت که کارخانه ها وسیله ای برای تشخیص ندارند و نیاز است که وسیله ای داشته باشند که میزان میکرب های مرده را در شیر مشخص کند تا بفهمند ماده ضد عفونی کننده اضافه شده است یا نه
بنا بر این برید خوش باشید و از زندگی لذت ببرید
تابناک جان لطفا بقيه مواد را که ميشود به شير اضافه کرد و چنين تاثير شگرفي را مشاهده کرد به دامداران و مراکز جمع آوري و کارخانجات آموزش فرماييد تا از غافله عقب نمانند؟! عزيز من اين مساله سالهاست که وجود دارد و تو الان کشف کرده اي و براي آموزش عمومي زحمت کشيده در سايت هم گذاشته اي
واقعا دست وجدان این آدمها (اگر بشه گفت آدم) درد نکند که اینقدر راحت می توانند خطا کنند و برای سودجویی جون بچه و پیر و جوان را به خطر بندازند. همه ی اینها ضعف سیستم بهداشتی و استاندارد است که اصلا اینگونه مسائل پیگیری نمی شود حالا هم که صداش دراومده تابی جون تو لاپوشونی می کنی خوبه اسمش را بگی تا حداقل مردم آگاه بشوند و از این محصولات نخرند
کارمندزاده
آمار سرطان در ایران به شدت در حال افزایش است .