طرح بومی گزینی علاوه بر مشکلاتی که برای دانشجویان ورودی امسال ایجاد کرد ضربه روحی بزرگی به آن گروه از دانش آموزان مقطع دبیرستان زد که قرار است ظرف یکی دو سال آینده وارد دانشگاه شوند .بدین ترتیب دیگر نمی توان با این توجیه که تلاش بیشتر ضامن موفقیت است ،دانش آموزان را به تلاش واداشت . ظاهرا اخیرا تعریف عدالت به گونه ای تغییر کرده که ورود دانشجوی رتبه 16 هزار به رشته برق دانشگاه شریف و بازماندن دانشجویان نخبه و مستعد دارای رتبه دو رقمی از ورود به این دانشگاه عین عدالت محسوب می شود !!!همچنین پرکردن دانشگاه های ملی با کیفیت که با بودجه دولت (یعنی ملت ) اداره می شوند از دانشجویان نابغۀ تهرانی !!که موفق به کسب رتبه های 5 رقمی شده اند نیز هیچ منافاتی با عدالت ندارد.بدین ترتیب تکلیف دانشجویان مستعد و نخبه مناطق محروم و دورافتاده کشور کاملا مشخص است .
كاش كمي هم از اين روش براي افزايش سهميه ساير مقاطع تحصيلي در ساير موسسات آموشي مثل آموزشكده هاي فني وحرفه اي هم استفاده ميشد و مثلا براي رشته كارداني معماري فقط 2 محل در شهر تهران نبود كه جمعا 60 الي 72 نفر در دوره روزانه و در همين حد يا كمتر در دوره شبانه بگيرد و هزاران نفر بومي شهر تهران را سرگردان شهرهاي دور و نزديك با اينهمه هزينه هاي مالي و اجتماعي و گرفتاريهاي خانوادگي نمي كردند ! يعني فقط چند دانشگاه توي اين شهر شلوغ بايد در انحصار تعدادي افراد خاص باشه ؟
این کجاش عدالت که فرزند من چون هیئت علمی نیستم با رتبه 1200 رشته کارشناسی بخونه ولی بچه هیئت علمی با رتبه 2000 رشته پزشکی.متوجه روحیات لطیف جوانها هستید.به هیچ وجه