"حمله به ایران"
داستانی علمی تخیلی است نوشته اسراییلی ها
ali
|
|
۲۰:۱۵ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۳
4
20
پاسخ
kop kardam pesar 15 hezar ta moshak che halii bede
مراد
|
|
۲۰:۲۷ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۳
7
49
پاسخ
من یک نظری دارم. می خواهم بگویم مطمئن باشید که سرویسهای اطلاعاتی رژیم صهیونیستی حتی در همین سایت هم منتظر بازخوردهای مثبت و منفی این شایعه پراکنی ها هستند. پس اگر ما به پیام های جسورانه هموطنانمان تگ منفی بزنیم ، آنها این احساس را خواهند داشت که ما در دفاع از کشورمان سست عنصر هستیم یا با هم متحد نیستیم. پس از هموطنان عزیز خواهش می کنم که در اینگونه مواقع اتحاد و عزم راسخ خود را در دفاع از کیان کشورمان با پاسخ های مثبت و کوبنده به رخ آنان بکشانیم.
با تشکر
ناشناس
|
|
۲۱:۵۵ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۳
3
31
پاسخ
خیبر خیبر یا صهیون، جیش محمد لقادمون
نحن ابنا الحیدر الکرار
ما فرزندان شیر خداییم و مادرانمان ما را با نام مولایمان شیر داده اند. ما را از اینها باکی نیست
ارین
|
|
۲۲:۳۰ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۳
0
35
پاسخ
دوستان بهتر است نکته بین باشیم جنگ جهانی دوم بعد از بحران مالی اتفاق افتاد. 1-شاید دول درگیر در بحران مالی کنونی برای خروج از این وضعیت بخواهند از این موقعیت استفاده کنند.2- رژیم صهیونیستی برپایه دشمن خارجی پایه ریزی شده پس با توجه به اتفاقات اخیر در تل اویو و اعتراضات مردم حمله به ایران می تواند عامل نجات صهیونستی شود.3-رژیم صهیونستی به کمک امریکا انگلیس و سایر ممالک اروپایی امید دارد چراکه فرزند خلف انهاست و سایر موارد ... . البته باید گفت ایران افغانستان، عراق و ... نیست شرایط ایران واقعا استثنایی می باشد خاورمیانه در بینش سیاسی قلب جهان و ایران نبض این قلب می باشد. قلب بدون نبض معنی ندارد.باید واقع بین بود و خود رااماده هر اتفاقی کرد دیپلماسی فعال،وحدت و هوشیاری ملی کمترین کارها می باشد. در هر حال ایران ایران است و ایران باقی خواهد ماند.
ناشناس
|
|
۲۳:۰۷ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۳
5
33
پاسخ
اگر اسرائيليها روحيه شهادت طلبي پيروان حسين (ع)را بشناسند هرگز اين غلط را نمي كنند.مسلما واكنش ايران برايش ويرانگر خواهد بود
مهدی
|
|
۲۳:۰۷ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۳
4
47
پاسخ
سلام بر همه دوستان
من دانشجوی دکتری در سویس هستم و از دو جا موقعیت استاد دانشگاهی دریافت کردم. ولی به خدا قسم، اگه این یهودی های بخواهند پاشون را از گلیم که چه عرض کنم، از حصیر زیر شاون درازتر کنند، بر میگردم اسلحه بر میدارم و ارزوی همون حصیر را هم به دلشون میذارم
این اطلاع رسانی کنید تا همه بدونن هر کی رفت اون ور، فکر خاک وطن و مردمش از ذهنش نمیره
داستانی علمی تخیلی است نوشته اسراییلی ها