ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۴ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۸
یک کمی راجع به جرم اختلاس توضیح دهید و بفرمایید کجای این نوشته مفهوم اختلاس دارد و اختلاس اصلا یعنی چه
آرش
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۴ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۸
اگر 3000 ميليارد تومان را تقسيم بر بزرگترين اسكناس موجود يعني 10000 تومان كنيم و فرض كنيم هر اسكناس 10000 توماني فقط يك ثانيه زمان براي شمارش نياز داشته باشد، بيش از 9 سال و 6 ماه زمان نياز است تا بدون وقفه آن را بتوان شمارش كرد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۱۷ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۹
چك رمزدار اختراع شدهههههه
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۰:۵۲ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۹
"فقط یک ثانبه" رو خوب اومدی
برادر عزیز سرعت شمردن اسکناس با دست هم حداقل 4 اسکناس در ثانیه هست. اونم برای کسی که معمولی پول می شمره. حالا آدمهای حرفه ای سرعتشون چقدره، دستگام پول شمار سرعتش چقدره بماند.
علي
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۴ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۸
كمي انصاف داشته باشيد به نظر همه اين برخوردها سياسي است به قول خودتان نزديك 5ميليارد سرمايه دارد 3ميليارد بدهي شما از هيچ انسان توانمندي خوشتان نمي آيد فقط چشم وگوش بسته ندانم كاري شما راتاييد كنند خوبا . اين ايراني آزاده داره كار ايجاد مي كنه شما جلو كمك هاي يامفت را بگيريد
پاسخ ها
محراب
| Iran, Islamic Republic of |
۲۳:۲۴ - ۱۳۹۰/۰۶/۳۰
خداوند به شما شفا عنايت فرمايد.......
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۶ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۸
يكسري پله شدن يكسري هم بعداز جنگ آمدن لذت با عزت ميبرن خوشا بحال آنهايي كه رفتن و اين وضع به اصطلاح عدالت رونديدن تودادگستري هشتگرد پرونده داريم بعداز يكسال وچند نوبت به دادگاه رفتن هنوز پرونده ثبت رايانه اي نشده معلومه كه كسي پشت طرف مقابل ما هست كه كسي حرف مارو نميشنود.
ناشناس
|
United States
|
۱۱:۱۶ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۸
چند سال قبل هم شهرام جزایری به عنوان مفسد اقتصادی معرفی شد و کلی تبلیغات رسانه ای در مورد برخورد با مفسد اقتصادی بزرگ صورت گرفت خوب است به رای دادگاه ایشان مراجعه کنید و ببینید که این مفسد اقتصادی به چه جرمهایی محکوم شد .
بنده خدا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۶ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۸
طبق اعلام رسمي اين فرد 47 هزار ميليارد دارايي دارد. گرفتن 3000 ميليلارد وام توسط كسي كه 15 برابر آن دارايي دارد خيلي غيرمنطقي نيست. شك نكنيد كه افرادي در سيستم دولتي به جاي اين كه به اين فرد با اين دارايي بالا كمك كنند كه به اشتغال زايي خود ادامه دهد، جلويش مانع تراشيده اند و براي رفع موانع از او پول خواسته اند. حالا نيز به جاي اين كه دولت مردان مجزارت شوند اين بنده خدا مجازات مي شود
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۴۶ - ۱۳۹۰/۰۶/۳۰
47 هزار میلیارد ریاله که میشه 4700 میلیارد تومان.یعنی 1.5 برابر نه 15 برابر.
درضمن دوست عزیز میدونی 47 هزار میلیارد تومان که گفتی چقدر پوله؟یعنی 47 میلیارد دلار.یعنی اسم این آقا باید جزو میلیاردرهای جهان ثبت میشد(اگه خودش 47 میلیارد دلار ساخته بود).ولی این پولها و حتی یک هزارم این پولها رو نمیشه از طریق درست و حلال درآورد.همش دزدیه.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۴۷ - ۱۳۹۰/۰۶/۳۰
دانشمند....خب داراییش از راه همین وام بدست اومده دیگه....
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۲ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۸
بازم خدارو شکر رئیس جمهور خودش این اختلاس رو کشف کرد و به بهمنی گفت برو جلوش رو بگیر,
خدا میدونه در غیراینصورت چی میشد!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۳ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۸
می دانید قانون پولشویی به چه درد می خورد. خیر سرمان مثلا ما این قانون را در کشور داریم .الان در آمریکا و همین بغل گوشمان ترکیه اگر کسی بخواهد 5000 یا 10000 دلار در بانک پس انداز کند باید طبق فرمی که بانک می دهد؛ نحوه به دست آمدن پول را فرد دقیقا قید کند. افسوس که همه چیزمان مثل همه چیزمان است. اختلاس 3 هزار میلیاردی بستر دارد مسئولان بگردند آن بستر را پیدا کنند. کارمندی را سراغ دارم که ماهی 100 میلیون تومان درامد دارد وقتی از او می پرسم و جواب می شنوم می بینم همه چیز روال قانونی دارد. در جلسه ای ریاست این سازمان را ملاقات کردم و مسائل را به وی گفتم که اینجا فساد دارد در کمال خونسردی گفت این مسئله امکان ندارد! اما چون نظارتی نیست ایشان بدون دادن یک قران مالیات میلیاردر شده است و عجیب است که این فرد همیشه از وضع کشور هم می نالد و من هم بارها به او گفته ام اشتباه نکن برای امثال شما ایران بهشت است یک بهشت واقعی ...!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۶ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۸
چیکار دارن کی بوده !!!!!
فردا میگن اسمش رو اعلام نکنید
فقط دیگه بهش وام ندین
اميرحسين
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۶ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۸
جمع كردن ماهواره ها واجبتره ها ؛ازماگفتن بود
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۳:۱۷ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۹
بايد جلوي اب باشي هاي بعدي كرفته شه
فرید
| Iran, Islamic Republic of |
۰۸:۳۵ - ۱۳۹۰/۰۶/۳۰
راست میگی ها...همین ماهواره این امیر منصور خان رو مفسد کرده،شبکه منوتو و پی ام سی مدام آموزش میذاره!
نظرات بیشتر