تحلیل به روش کیهان:اونایی که پریدن پائین هم جاسوس های اسرائیلن نفری یک میلیارد دلار گرفتن تا ببرن پائین وموضوع طبیعی تر به نظر بیاد.!
ناشناس
|
|
۰۹:۴۲ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۹
15
9
پاسخ
برنامه ريزي شده بوده.حتي بعضي از سقوط كننده ها چتر نجات هم داشتن.عكس اونا هيچ جا پخش نشد.همشون بدل كارن.
سید زکریا راحل
|
|
۱۰:۳۴ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۹
4
8
پاسخ
اینو بهش میگن: خودکشی از ترس مرگ!
حسن
|
|
۱۰:۴۱ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۹
19
6
پاسخ
اونا چند تا مرده از سردخونه برداشتن و از اون بالا پرت کردن پایین .
ناشناس
|
|
۱۱:۲۹ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۹
3
8
پاسخ
این بندگان خدا صبح که از این ساختمان بالا می رفتند می دونستند قراره از اون بالا سقط آزاد کنند. واقعا درست گفتند که انسان از یک دقیقه دیگرش خبر نداره.
ناشناس
|
|
۱۲:۰۰ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۹
6
13
پاسخ
ديالوگي از ارباب حلقه ها : بعضي وقتها براي رسيدن به اهداف بزرگ بايد انگشت داد ، اين عضو كوچك.
داود
|
|
۱۲:۰۲ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۹
24
19
پاسخ
این کار خود صهیونیستها بود که به کمک عامل موساد و سیا بن لادن انجام شد حتی یک نفر یهودی هم در این حادثه آسیب ندید و حالا باید دید چراااااااااااااااااااااااااااااااااا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
|
|
۱۲:۱۵ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۹
4
22
پاسخ
روحشان شاد
sabi
|
|
۱۲:۲۰ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۹
14
17
پاسخ
لعنت خدا بر این فراماسون هااااااااااااااااااااااااااااااا
مهدي
|
|
۱۲:۲۱ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۹
7
38
پاسخ
اساسا ما ايرانيا خيال پردازي و ذوق و خلاقيت هايي استثنايي داريم و مي تونيم به راحتي از كاهي كوهي بسازيم و هرذهنيتي را جايگزين واقعيت ها كنيم و اين نظرهاي افراطي هم در همين راستا قابل ارزيابي است . در پاسخ كامنتي كه ميفرمايند سيستمي در فرودگاه ها هست كه هواپيما را از زمين هدايت مي كند بايد به عرض اين دوست گرامي برسانم كه بله اين سيستم اتوپايلوت روي بيشتر هواپيماهاي امروزي هست اما بايد توجه داشت كه اگر خلبان بر اثر هواپيما ربايي ناچار بشه سيستم را قطع كنه از مديريت زميني هيچ كاري ساخته نيست و كنترل هواپيما در اختيار هواپيماربايان است متاسفانه . اگر از زمين بشود هواپيماها را مديريت كرد ، ديگر اصلا هواپيما ربايي اتفاق نمي افتد عزيز دل برادر . شما را به خدا از اين همه بدبيني دست برداريد حتي در مورد شيطان . حق نداريد اگر خودتان دست به عمل زشتي ميزنيد يا جنايتي مي كنيد از خود سلب مسئوليت كنيد و بگوييد كار شيطان بود . خود دانيد و خداي خودتان .