دریاچه ارومیه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۶ - ۱۳۹۰/۰۶/۰۶
همش به خودتون فکر کنید. چه کشوری شده . یکی به فکر درآمدزایی توریستی هست یکی به فکر دین این بنده خدا. یکی دیگه هم برای مطالعات پزشکی پیشنهاد میکنه که ازش استفاده شه و دیگری هم که از دیدن 2 تا عکس تمارض میکنه که حالش بد شده. واقعا تاثر برانگیزه. واقعا یکی نیست به این پیرمرد و سبک و سیاق زندگیش احترام قایل باشه! همش میخواهید یه چیزی رو تغییر بدید که مثلا یه کاری کرده باشید! واقعا میخواهید یه کاری کنید؟ بدون اینکه بخواهید چیزی رو عوض کنید یا این پیرمرد رو ناراحت کنید بررسی کنید که چه چیزی باعث شده این انسان به این روز بیفته! ایشون در نوع خودش بی آزارترین نوع رفتار رو واسه زندگی در اثر شکست عاطفی انتخاب کرد نه مثل الان که اگه کسی به مشکل برمیخوره به نوعی تو زندگی جمعی و اجتماعی باعث ناراحتی دیگران میشه. یکبارهم که شده کسی پیدا شه حرفای شیک نزنه و برای خود اون انسان ناراحت شه و حتی شاید واسه زندگی از دست رفتش چند ثانیه سکوت و اندیشه کنه.
و نهایتا این نکته رو هم اضافه کنم که هر چقدر ظاهر و روش زندگی این پیرمرد حال بهم زن باشه مطمین باشید حال بهمزن تر از آدم کشی هایی که هر روز تو دنیا اتفاق میفته نیست. کثیفتر از حرفا و پشنهادهایی که تو چت روم های ایرانی با فرهنگ! رد و بدل میشه نیست. یکی بره به وضع اونجور جاها برسه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۶ - ۱۳۹۰/۰۶/۰۶
اینکه خود شرک هست (غول سیز)
حتما باید فیلم تهیه کنند و تبلیغ کنند
عباس از تبریز
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۶ - ۱۳۹۰/۰۶/۰۶
به نظر من از لحاظ اخلاقی کار تابناک یکی از کارهای زشت و ناپسندیده در تدارک این گزارش می باشد، چون به هیج عنوان مواضع اخلاقی را رعایت نکرده است. تابناک جان از کجا می دانی این مرد راضی به پخش این گزارش است؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۰ - ۱۳۹۰/۰۶/۰۶
ولی با وجود این همه کثیفی فکر کنم اگه بیاد تهران با هوای آلوده تهران فوت کنه!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۵ - ۱۳۹۰/۰۶/۰۶
سلام. من خودم اهل دهرم هستم تا بحال چندبار توفیق زیارت ایشان را داشته ام. حاجو(عمو حاجی) واقعا آدم عجیبیه. ما معمولا در ایام نوروز به اونطرف ها که سرسبزه میریم و یه سر هم به حاجو میزنیم همیشه دور و برش شلوغه و اونم واسه دیگران تعریف میکنه. جالبه که گاهی اوقات از سیاست هم حرف میزنه!!! امیدواریم که از طرف هیچ نهادی به سمتش نروند و با ندانمکاری به کشتنش ندن. اون به حموم و بهداشت نیاز نداره.پیشنهاد میکنم بیاید ببینیدش
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۴ - ۱۳۹۰/۰۶/۰۶
از این افراد میشود به عنوان منبع تامین پادزهر بیماریها و تولید واکسن استفاده کرد زیرا با تمام ویروسها و باکتری و میکروبها به توافق رسیده و ویروسهای عادی که مثل سرماخوردگی و ابله .... افراد را بعضی مواقع میکشد بر این فرد کارساز نیست. برای مثال واکسن ضد سرطان یا ضد سرماخوردگی یا ضد ایدز و ضد طاعون و ضد سیاه زخم و ... .
شاید خصوصیت متفاوت ژنتیکی دارد و احتمال دزدیده شدن توسط مراکز تحقیقاتی مرک المان و رژیم صهیونیستی و آمریکا و انگلیس و ....که فکرشان تقریبا از ما جلوتر و پیشگام تر اند است. پیشگام شوید ایده من را اجرا کنید تا کشف کنید و به اسم خود ثبت کنید و اقتصاد را با تولید علم و صادرات ان ارتقا دهید به عوض افزایش و کاهش صفر و از من تشکر رسمی کنید که این ایده را دادم.