این قضیه ی استفاده از مارک را باید بهش خیلی توجه کرد. این روزها شاهدیم که فروشگاه های برندهای مختلف و معروف از شهرهای بزرگ سر برآورده اند و افرادی با درآمدهای نه چندان بالا، به خصوص جوانان، حاضرند هر چه دارند را برای خریدن اجناس اکثراً بنجل و به درد نخور و نه چندان زیبای این مارک ها بدهند. کفش های بالای دویست هزار تومان، تی شرت های بالای صدهزار تومان، و مانند آن جیب جوانان را خالی می کند و مایه ی تفاخر توخالی آنها می شود. بیشتر این افراد غافل از آنند که خرید مارک های اصل و معروف هرگز از عهده ی آنها بر نمی آید و چیزهایی که به نام اجناس مارک می خرند، تنها کپی های چینی، تایلندی یا ترکی از اجناس برندهای معروف است. در فروشگاه یکی از مارک های معروف پوشاک در ایتالیا با مانتوی ساده ای مواجه شدم که پس از سه بار حراج قیمت آن به چهار میلیون تومان رسیده بود!!! خواهش می کنم در مورد مارک بازی جوانان اطلاع رسانی و فرهنگ سازی صحیح کنید.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۲:۴۳ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۶
واقعاً...
ناشناس
||
۱۱:۳۷ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۷
عزيز برادر تو آنجا چه مي كردي كه سه بار براي ديدن قيمت يك مانتو مراجعه نمودي؟!
در مورد كفش بعضي ماركها مي بيني بصرفه است يكبار هزينه كني سه چهار سال كفشي پا كني كه هم سلامتت تضمين شود و هم پولت را هدر نداده باشي . جنسهاي بنجلي كه با قيمت پايين تر مي خري اغلب هم زود از فرم و قيافه مي روند و هم به پا و كمر آسيب مي رسانند.
ناشناس
|
|
۰۹:۵۷ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۶
3
31
پاسخ
بابا پولدار منم دریاب
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۴:۲۹ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۶
بیا بابا من ازت حمایت می کنم. حالا کجا می خوای نامزد شی. فقط انتخابات آمریکا نرو که بدجوری رای مردمشو خریدن.
ناشناس
|
|
۰۹:۵۹ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۶
3
68
پاسخ
ای کاش ثروتمندان ماهم یاد بگیرند
پاسخ ها
Vahid Rahbari
||
۰۱:۴۴ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۷
ما ثروتمندها در ایران خرجمون زیاده دوست عزیز. مثلا بستنی روکش طلا هر روز گرونتر شده، دیگه حتی خانوم و بچها رو نمیتونم ببرم برج میلاد یک بستنی بخوریم.
ناشناس
||
۱۱:۴۰ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۷
بستني روكش طلا سالهاست كه توي كشورهاي ديگر هم هست. اما عقل و جيب هر كسي دست خودش است اگر مي بيني خوب است و توانش را داري برو بخر و بخور و حالش را ببر. اگر نداري يا داري و به نظرت كار نادرستي مي آيد انجام نده .
اين موضوع كه اينقدر ارزش بحث و حسادت و... ندارد.
ناشناس
|
|
۱۰:۰۳ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۶
3
28
پاسخ
ای والا.....
ناشناس
|
|
۱۰:۰۴ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۶
4
52
پاسخ
در عین ثروت ساده و فروتن
کاشکی ما هم یاد میگرفتیم
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۱:۴۰ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۷
ياد بگير عزيزم . اول هم خودت شروع كن
shahla.asadi
|
|
۱۰:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۶
3
31
پاسخ
فکر اقتصادیش خیلی فعاله
ناشناس
|
|
۱۰:۰۹ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۶
2
40
پاسخ
مردي كه با ثروتمند بودن نيز فروتن است.
علی
|
|
۱۰:۱۰ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۶
4
47
پاسخ
آفرین به این مرد بزرگ.انسانیت را باید از این فرد یاد گرفت. عبادت بجز خدمت خلق نیست به تسبیح و سجاده و دلق نیست
ناشناس
|
|
۱۰:۱۱ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۶
59
26
پاسخ
بهتر از این حرف ها رو پیامبر عظیم الشان اسلام و اهل بیتش هزار سیصد سال پیش گفته اند.
پاسخ ها
ح.
||
۱۳:۲۹ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۶
چون پیامبر عزیز فرمایشات الهی داشتند نباید از بندگان خوب خدا به نیکی یاد کرد و گفتار و رفتار خوبشان را انعکاس داد؟
تمام حرفهای خوب را فقط بزرگان مسلمان نگفته اند. خیلی حفهای خوب را هزار سال قبل از اسلام هم انسانهای بزرگ مانند عیسی و زرتشت و افلاطون و ... هم گفته بودند.
ناشناس
|
|
۱۰:۱۱ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۶
43
6
پاسخ
پس اين بابا كه سه هزار ميليارد تومان يعني حدود سيصد ميليارد دلار در اختيار داشته در جايگاه چندم ثروتمند ترين هاي جهان قرار مي گيرد؟!!!!
پاسخ ها
MRS
||
۱۱:۵۳ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۶
سلام رشته اي كه درس خوندي حسابداريه ؟
3000 ميليارد تومن =3 ميليارد $ , نه سيصد ميليارد $
ناشناس
||
۱۲:۲۴ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۶
نابغه رياضي!!! ميشه حدود 3 ميليارد دلار نه سيصد ميليارد.
در مورد كفش بعضي ماركها مي بيني بصرفه است يكبار هزينه كني سه چهار سال كفشي پا كني كه هم سلامتت تضمين شود و هم پولت را هدر نداده باشي . جنسهاي بنجلي كه با قيمت پايين تر مي خري اغلب هم زود از فرم و قيافه مي روند و هم به پا و كمر آسيب مي رسانند.