سرکار تابی جان مثل اینکه حافظه ی مبارکت از کارافتاده که چند روز پیش خبر تجاوز چندباره ی یک پدر به دختر ده ساله اش را چاپوندی که مادر دختره به همین دلیل تقاضای طلاق کرده بود. مثل اینکه این مفتی وهابی عربستانی زیاد هم پربیراه نمی گوید.
پاسخ ها
ا.ب
||
۱۳:۳۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۵
به خاطر چند دیوانه همچین حکمی نمیدند!
جلوی چنین مواردی طور دیگر باید گرفته شود نه اینکه همه پدران به دخترانشان نامحرم شوند!!!
من کاری به این آقای مفتی افراطی ندارم ولی اینکه دختر جلوی پدر و برادراش(محارم به جز همسر)لباس سبک و زننده نپوشه عقلا درسته و جلوی خیلی از ناهنجاریهای اخلاقی گرفته میشه...حریم در محارم هم باید با توجه به شرایط رعایت شه...برای اون دختر هم بهتره
جناب ر الف اگر انسان فکر پلید و تربیت نشده و حیوانی داشته باشد، با یا بدون حضور مادر یا هر کس دیگر هم چنین جنایت هایی احتمال وقوع دارند. متاسفانه به جای ریشه ها به ظواهر می اندیشید و پندار زشت در ذهن مفتی جای خوش کرده اند و در فکر پاک کردن روی مسأله می باشد.
حلال خدا را حرام می کنند؟!!
ننگ بر شما