درجواب عزيزاني كه قيمت خواستن بايدعرض كنم ازقيمت يه ساندويچ كالباس درتهرون ارزونتره و تازه اين كجا و آن كجا- با 3تا 4 هزارتومن مي توني يك كباب مشدي نوش جان كني
پاسخ ها
ایرانی
||
۱۲:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۲
به خاطر بالا رفتن قیمت گوشت قیمت کباب هم بالا رفته
سیخ کوچیک 13000
سیخ بزرگ 23000
من بناب در خدمت تک تک هموطنان هستم
ناشناس
|
|
۱۹:۵۷ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۴
32
63
پاسخ
طبخ یا تبخ با سوات
در ضمن به اون گلپایگانی هم بگید بیاد بناب تابهش یه کباب سلطانی بدیم بدون کباب چیه
رسول از بناب
بنابي
|
|
۲۰:۱۸ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۴
37
89
پاسخ
من نمي دونم گلپايگاني ها كباب بناب خوردن يا نه. ولي من كباب گلپايگان خوردم . 95 درصد چربي داره. در حاليكه كباب بناب بسته به نظر شما چربي مي ذارن. اونم خيلي كم.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۲:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۲
داداش کباب گلپایگان را هرجا نمیشه خورد . اصل گوشت کبابه ضمنا گلپایگان اول جاده گوگد برو حتما امتحان کن نه توی تهران
ناشناس
|
|
۲۰:۵۹ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۴
7
43
پاسخ
مجيد جان طبخ درسته نه تبخ
پاسخ ها
رضا
||
۱۴:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
مجید جان اونی که شما میگید طبخه به معنای پختن و اونیکه محمود میگه تبخ هست به معنی سینی و یا دوری
فرزانه
|
|
۲۲:۵۲ - ۱۳۹۵/۰۲/۳۰
8
1
پاسخ
کباب سنتی فقط کباب گلپایگان.
واقعا طمش بی نظیره، نکته دیگر در مورد آن اینه که کباب سنتی گلپایگان فقط با گوشت گوسفتد تهیه می شود نه گوساله.
فرامرز
|
|
۱۷:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۱/۰۶
12
1
پاسخ
نویسنده این مقاله ایکاش قبلش کمی مطالعه می کرد و راجع به کباب بروجرد اطلاعاتی پیدا می کرد. با وجود کباب بروجرد دیگر معرفی سایر کباب ها در هاله ای از ابهام است....البته پیشنهاد ما اینه که به برند حبیب کبابی هم سری بزنند. به امید دیدار
ناشناس
|
|
۱۱:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۲
0
2
پاسخ
با این گرونی گوشت
کباب
ناشناس
|
|
۱۱:۲۷ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۲
0
8
پاسخ
کباب بناب آذربایجان همتا ندارد
ناشناس
|
|
۱۱:۳۲ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۲
3
1
پاسخ
بناب کجا است؟
مهراد
|
|
۱۱:۴۶ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۲
3
4
پاسخ
یه سیخ کباب با ماست و نوشابه و گوجه و... سه هزار و پانصد تومن!!؟؟؟؟؟؟؟ دهه پنجاهه؟؟ الان با سه هزار تومان یه چیبس پیازجعفری هم بهت نمیدن عزیزدل
باور کنید به همین ماه رمضان عین واقعیتو میگم،من حداقل ماهی یکبار مسیر تبریز -بناب رو رفت و آمد میکنم، اولا یه سیخ کباب با مخلفاتش کمتر از 15 هزار تومان نیست، درثانی کبابش فقط اسم درآورده، همش سنگدانِ مرغ و آشغالِ گوشته دلیل این مدعام اینه که اکثر کسانیکه کباب شناس هستن همانطور که در مقاله بالا اومده خودشون از قصابی گوشت میگیرن و میدن کبابی که فقط اونو رو زغالش بپزه. خلاصه یه وقت خام نشید بکوبید بیایید کلاه سرتون بره. از ما گفتن بود
سیخ کوچیک 13000
سیخ بزرگ 23000
من بناب در خدمت تک تک هموطنان هستم