اٍ پنير ليقوان با شير گوسفديه فكر ميكرم شير گاوه پس بگو چرا انقدر فرق داره ولي خيلي خوشمزس...
من
|
|
۱۲:۴۶ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
79
18
پاسخ
فقط قدیمیا دوست دارند ما جوونای امروزی که کمتر از پنیر خامه نمیخوریم.......
ناشناس
|
|
۱۳:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
14
36
پاسخ
تبریز یکی ازشهرهای صنعتی است وکوه سهنددرنزدیکی 18کیلومتر شهرستان مراغه قراردارد و تمامی عشایر بر ای تولید پنیر ازامکانات بهداشتی که درمراغه موجود میباشد استفاد می کند تصاویر همه اشباهی است ازعشایر ساکن سهند
ناشناس
|
|
۱۳:۱۱ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
8
72
پاسخ
اگه پنیر لیقوان خوردین لطفاً به این سوال من جواب بدهید.
1- قیمت هر کیلو پنیر لیقوان در سال 1388؟
2- 1- قیمت هر کیلو پنیر لیقوان در سال 1390؟
سولماز
|
|
۱۳:۳۷ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
8
89
پاسخ
قابل توجه دوستان که به بهداشت این کارگاه ایراد میگیرند
کلا غذاها به دو دسته تقسیم میشوند
یا بهداشتی هستند یا خوشمزه
ناشناس
|
|
۱۳:۴۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
6
54
پاسخ
نمك خودش ضد عفوني كننده است و بنابراين پنيري كه اينهمه شور است هيچوقت به اين راحتي ها خراب نميشه و اونقدرها لازم نيست يكدفعه از خوردن اون منصرف شد. البته بهتره كه موارد بهداشتي حتي گذاشتن كلاه بر سر هنگام درست كردن پنير رعايت بشه(علاوه بر دستكش).
ناشناس
|
|
۱۳:۴۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
9
63
پاسخ
مریضی بشر امروزی از تکنولوژی است آمار مرگ ومیر انسانها از آلودگی این کارگران شاید یک هزارم بنزن موجود در بنزین یا مواد غذایی بهداشتی همراه با افزدنی های متعدد باشد .
ناشناس
|
|
۱۳:۵۵ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
11
121
پاسخ
واقعا با بربری تازه و گوجه می چسبه
ناشناس
|
|
۱۴:۰۵ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
7
78
پاسخ
لیقوان علاوه بر پنیر خوشمزه طبیعت زیبایی هم داره که توصیه می کنم یه سری بهش بزنین .
عماد
|
|
۱۴:۴۴ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
13
187
پاسخ
هفت جد ما همینطور پنیر درست کردند و خوردند و بی منت دکتر به صد سالگی رسیدند. پاستوریزه هم نبودند . نه خودشون نه گوسفنداشون نه پنیرشون.