جمعی از مردم شهرستان میــمه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۰۵ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۴
سرنوشت اولین پترپالایشگاه بخش خصوصی کشور در هاله ای از ابهام ؟ایا کسی هست از سرنوشت اولین پتروپالایشگاه بخش خصوصی کشور با اشتغالزایی بیش از 25هزار نفر به عنوان بزرگترین طرح صنعتی 50سال اخیر کشور که توسط مهندس نوذری و جمعی از مقامات ارشد وزارت نفت و استان اصفهان در سال1387 در منطقه میمه اصفهان در مرکز ایران اسلامی و در مرز استان مرکزی و استان اصفهان سوال و پیگیری کند؟مردم منطقه میمه و شهرستان شاهین شهر و میمه و حتی شهرستانها ی همجوار(برخوار- کاشان- وزوان - جوشقان-دلیجان و حتی گلپایگان و ....) که خیلی به این طرح عظیم ملی امیدوار بودند ؟اما کار با صفر درصد پیشرفت فیزیکی مواجه شده است
پوریا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۵۲ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۴
سالهاست که متخصصین تعمیرات ,با چنگ و دندان تجهیزات مستهلک صنعت پیر نفت را حفظ کردند تا افت در تولید ایجاد نشود... اما امروز حقوق کارگران صنعت بالا دست نفت که با خون دل و با هزینه عمر و زندگی در مناطق سمی و گرم و شرجی در این میادین میجنگند در حد خط فقر است. پس علاوه بر تجهیزات , نیروهای انسانی نفت نیز فرسوده و افتاده شده اند و کار بر روی ماشین در شهر خود را به کار در حتی سکوهای نفتی ترجیه میدهند
saeed
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۵۷ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۴
آقا ، اصلا یه چیزی ، این نفتی که میفروشیم آیا بشکه خالی هاشو پس میگیریم ؟ یا نه؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۲۸ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۶
باهوش فکر کردی توی نفتکس بشکه میچینن؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۵۳ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
نمی دانم چرا اینقدر تجاهل العارف مدتی است مد شده است. تولید نیاز به تکنولوژی دارد و این تکنولوژی را باید یا از دیگران بگیرید که الان هم مدیریت این فرآیند را نداریم و کسی هم در شرایط تحریم به ما تکنولوژی نمی دهد مگر در شرایط بسیار ظالمانه! یا باید تکنولوژی را در داخل ایجاد کنیم که کسی به طور جدی و هدفمند و از سر اعتقاد پیگیر این موضوع نیست. الان پروژه های دانشگاهی نفتی میدان دلالی شده به نحوی که عده ای توان جذب پروژه دارند اما عرضه اجرایش را ندارند. اینها پروژه را می گیرند و با خوردن درصد بالایی پرژه را به دیگران واگذار می کنند که می توانند آن را به سرانجام برسانند. این رابطه ناعادلانه خیلی ها را از کار کردن منصرف کرده است از جمله خود من که زمینه کارم پلیمر و پتروشیمی است.
تسلیمیان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۵۸ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
معتقدم بادرایت جناب آقای قاسمی این مشکل مرتفع میشه و ایشان در موضوع نفت هم مثل پستهای قبلی شان شاهکار خواهند کرد ، قطعا همانگونه که قریب به اتفاق نمایندگان ملت به ایشان رای دادند مردم و مسيولین نیز از هر گونه کمک و پشتیبانی ایشان دریغ نمیکنند ، خداوند ایشان را روسفید کند ، انشاءالله .
فرید
|
Singapore
|
۰۱:۲۱ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
با سلام
به عنوان یک کارشناس ارشد مهندسی نفت که چندین سال با این صنعت همکاری می کنم لازم دیدم نکاتی را عرض کنم .
1) مخازن نفتی و گازی دنیا محدوده ی مشخصی دارند و به یکدیگر وصل نیستند . بعضی از مخازن مرزی مثل پارس جنوبی مخزن بزرگیست که بصورت یکپارچه هست.
2) در حال حاضر استراژی تولید نفت بر مبنای حداکثری می باشد ، هر چقدر نفت را بیشتر بفروشیم باید بادرآمدش در سیستم های مادر کشور سرمایه گذاری کنیم تا ارزش افزوده بیشتری نصیب کشورمان بشود .
3) تا چندین سال آینده انرژی های جایگزین به کلی جای نفت را خواهند گرفت و نسل های بعدی ما نیازی به نفت بر جای مانده نخواهند داشت .
4)تحریم ها اثری مضاعف در سطح تولید نفت دارند ، زیرا با عدم دسترسی به اطلاعات مخزن ،عدم موجود بودن وسایل مورد نیاز استاندارد APIجهت تولید نفت و گاز از چاه ها ، عملیات های تعمیر چاه ها بدلیل عدم کیفیت مناسب تولیدات چین و ..... از جمله عوامل کاهش تولید می باشد .
ای کاش مدیران ما ، فنی و با خدا بودند .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۲:۲۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۶
اقای فرید کارشناس ارشد نفت اول اینکه این ادعای جایگزینی انرژی های جایگرین با نفت دهها سال است که تکرار میشود و بیشتر برای بز خری نفت عربها تاکنون کاربرد داشته
دوم اینکه مباحث مربوط به سرمایه گذاری مقوله اب تخصصی و خارج از مباحث مربوط به مهندسی نفت است
سوم اینکه همین هدفمندی یارانه ها با دیدگاه مهندسی یا همان پروژه هدفندی برای هفت پشتمان گافی است
jalal
|
Germany
|
۰۱:۲۹ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
تا مسئولین واقعیتها را نبینند و هی شعار بدهند وضع هر روز بدتر از دیروز میشود.. هی نگویم تحریمها اثر ندارد.. ما به تکنلوژی روز دنیا نیاز داریم... ما به متخصصان کار کشته نیاز داریم ما به سرمایه های عظیم نیاز داریم .. ما به مسئولین دلسوز هم نیاز داریم . کشوری که دومین منابع گازی جهان را دارد ( البته بسیاری هم میگویند اولین ) و یکی از بزگترین کشورهای صادر کننده نفت است * که اینهم به لطف اقایان هر روز کمتر میشود * کشوری که اکثر معادن مهم مورد نیاز یک کشور در خاکش نهفته است .. کشور چهار فصل که در دو سوی ان مهمترین منابع ابی منطقه وجود دارد ... ایا این شرایط زندگی شهروندانش باید باشد ... زندگی هر روز سخت تر و امید به اینده هر روز کمرنگتر .. اگر وضع به همین منوال باشد به زودی این امار روزانه صادرات نفت هم انقدر ناچیز میشود که برای تولید داخل هم باید وارد کننده باشیم . تا نخواهیم با واقعیتهای امروز جهان روبرو شویم و تا منافع ملی در الویت قرار نگیرد وضع اسفبارتر نیز خواهد شد.
پاسخ ها
عباس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۴۳ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۶
كاش امثال سايت تابناك و ديگر سايتهاي اصولگرا اين مطالب را قبل از انتخابات سال 88 مي نوشتند و مي گفتند تا مردم كم اطلاع بهتر تصميم بگيرند. من يكي از گناه شما نمي گذرم. ديدار به قيامت.
ناشناس
|
United States
|
۰۱:۳۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
علت همه این مسایل نادیده انگاشتن مساله نیروی انسانی و تأمین کامل کارشناسان نفتی مشغول در مناطق عملیاتی بالاخص مناطق نفتخیز جنوب که بزرگترین تولید کننده نفت و گاز کشور است می باشد.
کدامیک از شما شرایط کاری پر خطر در دمای 56- 57 درجه را تجربه کرده است؟
سهم هر کدام از این نیروها در تولید و بهره برداری از این منابع چقدر است؟
آیا حقوق و مزایا به درستی پرداخت می شود؟
آیا انگیزه لازم برای ادامه کار در بین آنها هست؟
آیا مدیران و مسوولین بیدارن؟
ایا میبینند؟
و 1000 اما و آیا و اگر دیگر ...
پاسخ ها
ناصر
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۴۴ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۶
به نظر من كار در مناطق عملياتي جنوب و با دما و شرايط كاري بسيار سخت و در قستمتهاي عملياتي عسلويه بايد جزو مشاغل سخت و زيان آور محسوب شود.
ناشناس
|
United States
|
۰۱:۵۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
در اینکه یکی از مشکلات اساسی در حفظ ظرفیت استخراج نفت تحریم همه جانبه قطعات مورد نیاز است شکی نیست لیکن خود تحریمی نشئت گرفته از سیاست های غلط برخی از مسئولین همراه با خیانت های پنهان برخی دیگر ضرباتی مهلک تر از تحریم بین المللی بر پیکره صادارات اصلی ما یعنی نفت و گاز وارد می آورد.
وقتی فردی برای عرضه قطعاتی که کاربرد حیاتی در استخراج و تولید دارند و عرضه کننده با هزار ترفند و ابتکار توانسته آن قطعات را از دام تحریم رها سازد و تازه باید از هفت خوان مافیایی خود خواسته و نا خواسته نفت رد شود این خود تحریمی است.
وقتی بجای افراد متخصص در امور فنی و بازرگانی سفارشات خرید به پسر خاله و پسر عمه و دوست فلان مسئول ارجاء می گردد بطوریکه به هر منبعی در خارج برای خرید مراجعه می کنی از سیر تا پیاز نیازت با خبرند آنهم نه از یک دلال و واسطه بلکه دها و صد ها سفارش مشابه نه فروشنده خارجی به سفارش دهنده اطمینان می کند و نه به سفارش و برای حفظ خود از جریمه های احتمالی برای عرضه محصولات علیرغم تحریم از فروش کالا خودداری می کند.
وقتی پس از سالها هنوز هم در میادین مشترک نفتی و گازی شرکای ما چندین برابر ما به استخراج می پردازند و مسئولین ما بدون پیگیری فقط هر از چند گاهی فقط می پرسند چرا باید هم ما سهم خود را از تولید با کاهش مواجه ببینیم.
آیا تاکنون مسئولی را به لحاظ تاخیر در اجرای برنامه و پروژه پای میز محاکمه کشیده ایم؟
آیا تا کنون از خود سوال کرده ایم شاید شرکای ما در میادین مشترک به ترفند های زیرکانه از طریق مسئولین پروژه های خودی موجب توقف و یا کاهش تولید ما گشته اند یا خیر؟
آیا تاکنون از مدیری سوال کرده ایم که چرا پروژه ای مشابه در کشوری دیگر چندین مرتبه سریعتر از پروژه های داخلی ما به بهره برداری می رسد.
دریافت پاسخ این چرا ها مرحمی خواهد بود برای التیام و نجات صنعت نفت و بسیاری از صنایع دیگر.
بیاد داشته باشیم که در هر لحظه و هر دقیقه رقبای ما در منطقه (شریکان ما میادین مشترک) ملیونها دلار بیش از ما مشغول بهره برداری اند و همین منابع مالی را صرف ضربه زدن به نظام،اقتصاد و کشور ما می کنند.
نفتی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۵۵ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
چر الان که سردار قاسمی روی کار امد یادتان افتاده که کاهش تولید داریم. اگر نگاهی به آمار تولید نفت بیندازید می بینید که ما یک روند نزولی کاهش تولید داریم که بیانگر روند تخلیه مخازن است و تبلیغات کشف میادین جدید تنها برای ......... بوده است.
نظرات بیشتر