آیا دفاع ما برای پول بود ؟ یا برای عقایدمان ؟ ارزش دارد که امروز اعتقادتمان را زیر پا گذاشته و با کمک کسانی که خود را سرور و آقای جهان میدانند، غرامت مالی خود را تامین کنیم؟
ما را با کویت چه کار؟
اساساً ما لارج(!) تر از اینیم که این پولا برامون ارزشی داشته باشه. ببینین چه قدر چه قدر پول دستی می دیم به مردممون برای یارانه هاشون... تازه به هر خونواده ای هم که هزار متر ویلا می خوایم بدیم. گرسنه هم که شکر خدا دیگه نمونده واسمون. کشورمون هم که به اندازه ی کافی آباد شده، زیر ساختاش هم که تکمیلن. همه هم که به مدد افزایش ظرفیت همه جا، یا دکترن یا مهندس یا کارآفرین نمونه! همه هم که به هم مهر می ورزن. دیگه این یه مشت دلارو می خوایم چی کار؟بدین به همون کویت یه لا قبا!!
تابناک باز یه طرفه تحلیل کردی درسته که عراق فقط چند روز کویت رو اشغال کرد ولی یادمون نرفته وقتی خواست عقب نشینی کنه همه چاه های نفتی کویت رو به آتش کشید یه طوری شده بود که هوای خلیج فارس از دود آتش چاه های نفتی کویت سیاه شد ... حالا یه طوری میگی کویت رو چند روز اشغال کرد هیشکی ندونه فکر میکنه عراقیا رفته بودن دید و بازدید
به نظر من اگر غرامت جنگ را نگیریم این به معنی خواهد بود که ما مقصر اصلی بودیم اگر باور ندارید به نام خلیج فارس نگاه کنید هر روز بر سر ان با کشورهای همسایه درگیر هستیم
سهم هر ایرانی چقدر میشه؟بزار ببینم...اوووووووووه
بابا برین بگیرین دیگه این پول!من کلی خرج داره زندگیم.در ضمن مثله اینکه ما به اوونا بدهکاریم که اوونجوری با ایرانیا رفتار میکنن!
میدونی چرا دنبایش نیستند ؟؟؟ چون خودشون تو زمان جنگ توی سوراخ موش ها هاقایم شده بودند و کوچک ترین خراشی هم ندیدند . بعد هم که سر از تخم دراوردند و شدند اقای مدیر و ......
تابناك عزيز. حرف دل همه مردم را زدي. اگر مسوولان قدمي در اين حق مسلم برندارند خيانت بزرگي در حق ملت مرتكب شده اند و روز قيامت بايد پاسخگوي تك تك مردم ايران باشند.
ما را با کویت چه کار؟