يك روز راديو گوش مي كردم. مسوولي در مورد اهميت كد دار كردن كالاها براي جلوگيري از قاچاق و تجارت جهاني صحبت مي كرد و ايشان گفت اين خطوطي كه در كنار كالاها درج مي كنند( منظورشان باركد بود ولي اسمش را نمي دانستند) چيز بسيار خوبي است و مشخصات كالا را نشان مي دهد و ايشان اضافه كردند كه اين خطوط شبيه همان چوب خط قديمي خودمان است؟! مسوولي كه فرق باركد و چوب خط را ندارد چطور مي خواهد در تجارت جهاني و مبارزه با قاچاق نظر دهد؟
کتاب های تکراری و سطحی که با رانت دولتی چاپ میشود مسلما جذبه ای برای جذب مخاطب ندارد .در فضای باز فرهنگی شوق و ذوق انتشار و نویسندگی رشد میکند ...و کتابخوان ها زیاد میشود ..
برادر جان ، جالب است بدانيد بنده در يكي از وزارتخانه ها مشغول كار هستم . يكي از مديران ! از ساعت هفت و سي دقيقه تا حدودا" هشت يا گاهي تا نه شب در اطاق خود است . خوب يك همچين ادمي كه ميخواهد براي اموري كه در جامعه بايد ساري و جاري شود تصميم بگيرد از بيرون چه خبر دارد . جالب است ايشان اهل مطالعه هم نيست و به ندرت حتي روزنامه ميخواند . نمي دانم حقيقتا" چطور اين ادمها پا ميگيرندو جامعه را اينچنين دچار تشنج ميكنند . خدا رحم كند .
زمانی که برای چاپ یک کتاب هزاران پیچ و خم را بایدطی کنید و حداقل 6 ماه زمان و کلی هزینه باید پرداخت شود، سرمایه گذاری توسط بخش خصوصی در این زمینه به شدت کاهش می یابد در ضمن کتاب هایی هم که چاپ می شود عمدتا درسی، کمک درسی یا مسایل روزمره ای است که سریعا فروش بروند، به نظر می رسد در زمینه نشر کتاب و کتابخوانی باید یک برنامه ریزی بسیار منسجم و هدفمند به همراه ترویج فرهنگ کتابخانی به همراه حمایت از ناشران صورت بپذیرد.
اجباري نبود که حتما در يک جلسه اين بحث رو تموم کنند. مي تونستن مثل خيلي از برنامه هاي ديگه که ادامه برنامه رو در قسمت دومي پيگيري مي کنند 2 برنامه يا چندين برنامه رو به اين موضوع اختصاص دهند. تازه، نيست که با بررسي کتاب 4 مشکل حل ميشه! فقط حرف است و حرف! کجا راهکار ميدهند و کدام حوزه از حوزه کتاب مظلوم تر!
صدا و سیما با پخش فیلم های هالیوودی و تبلیغی و طنز های نابود کننده اخلاق فرصت فرهنگ سازی ندارد فعلا دوران تبلیغ و هیجان و خشونت در فیلم های سینمایی است
انگار دوران کتاب و آموزش و فرهنگ و ادب مربوط به تلویزیون اسلامی نمیشود فعلا در همه جوانب راه رفتن روی لبه خط قرمزها باب شده