درآمد نفت = هلو بیا برو تو گلو
دیگر درآمده ها = دردسر و دشواری
ناشناس
|
|
۱۵:۱۴ - ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
0
5
پاسخ
این که سال به سال روند تولید خاویار در کشور کاهش می یابد آماری صحیح است. برداشت بی رویه ماهیان خاویاری توسط کشورهای همسایه دریای خزر بویژه قزاقستان و روسیه موجب تهدید نسل این فسیلهای زنده دریای خزر شده است و برای پنج سال برداشت و تجارت ماهیان خاویاری توسط کشورها ممنوع شده است. آلمانها با تکنولوژی پر هزینه سیستم مداربسته برای اماراتیها مزرعه پرورش ماهیان خاویاری را راه اندازی کرده اند!این سیستم برای عربستانی ها هم مدتها قبل در ریاض راه اندازی شده و عربستانیها برای سال چهارم است که خاویار گونه های روسی را تولید و به امریکا صادر کرده اند.اما یادمان باشد که دوره بلوغ ماهی خاویاری بین 8 تا 12 سال طول میکشد و اماراتی ها با کمک المانها تنها سه سال است مرکز مدار بسته خود را راه اندازی کرده اند!اگرچه تکنولوژی جدید بلوغ زودرس را هم برای این ماهیان دستکاری شده ژنتیکی فراهم میکنند ولیکن کیفیت و قیمت آن با خاویار ایرانی بسیار متفاوت است!با توجه به راه اندازی مزارع پرورشی در سواحل دریای خزر و با کیفیت آب خاستگاه این ماهیان بزودی بازار جهانی شاهد خاویار پرورشی ایرانی با کیفیت خاویار دریای خزر خواهد بود. ضمنا دو سال پیش خاویار از مزرعه ای کوچک در قم به امارات صادر شده بود.
ناشناس
|
|
۱۵:۲۱ - ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
0
5
پاسخ
چطور میخواهید ماهی خاویار داشته باشیم در سواحل شرقی خزر ماهیگیران قاچاق برای رفتن به دریا صف میایستند آیا حراست دریا آنها را نمیبیند؟
ناشناس
|
|
۱۵:۳۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
0
6
پاسخ
با درود به تابناكيان عزيز . متاسفانه تمام اينها از مشكلات سو مديريتي است كه اقتصاد اين مملكت را فلج كرده . متاسفانه ما بيش از اينكه عمل كنيم حرف مي زنيم .گاهي اوقات مثلا حضور يك كشور دست چندم آفريقايي را در ايران كه هيچ مزيتي هم برايمان ندارد را رسانه اي مي كنيم كه انسان به عنوان يك ايراني واقعا تاسف مي خورد . اقتصاد پويا به معني تعامل با دنياست ..بگذاريد در حوزه سياسي افراد و كارشناسان مجرب و در حوزه اقتصادي افرادي حرف بزنند. بگذاريد افراد لايق بر سر كار بيايند نه افراد باندي .
به خاطر اين اخبار و گزارشها تشكر مي كنم كه فرصتي را فراهم مي كندالبته اگر ديگران با آمارها و ارقام غير واقعي اجازه بدهند كه كساني اين موارد يعني عقب افتادگي اقتصادي و سياسي و اجتماعي و فرهنگي و.....را ببينند.
ناشناس
|
|
۱۶:۰۴ - ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
0
5
پاسخ
همه چيز در كشور زير تاثير درآمدهاي نفتي است. تا وقتي شير صادرات نفت قطع نشود و استراتژي روشني در صادرات غيرنفتي كشور تدوين نشود، با دنياي بي رحم رقابتي جايي براي ما نخواهد ماند.
ناشناس
|
|
۱۷:۴۳ - ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
0
6
پاسخ
این کوچیک کوچیکشه که از دست دادیم
فرزاد
|
|
۱۷:۵۴ - ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
0
5
پاسخ
با سپاس بسیار فراوان از تابناک بخاط اهمیت دادن به چنین مسائلی و یاد اور نمودن جهاد اقتصادی.
یه دونه ایران که بیشتر ما نداریم.خیلی هم عمر کنیم 80 سال.که شاید تنها یکی دو سال پست و قدرت اجرایی داشته باشیم
پس
ای که دستت می رسد کاری بکن
ناشناس
|
|
۱۸:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
0
7
پاسخ
چرا نباید اینگونه باشد؟ خدمت یکی از مدیران بزرگوار بودم، فیلمی از یک کارخانه آلمانی در اختیار داشتم که با اینکه هیچ چیز از تکنولوژی خود بروز نداده بود اما تنها همان نمایش فیلم انسان را وسوسه می کرد تا محصولاتش را خریداری کند؛ آنقدر که تمیز و با سلیقه بود. به مدیر عزیز که دوست صمیمی بنده نیز هستند نشان دادم، ایشان با کمال بی اعتنایی فقط تحسین نمود و گفت این سوسول بازیا واسه خارجیاست! اینجا هیچکس سر جای خود نیست.
پیا
|
|
۱۸:۱۲ - ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
17
5
پاسخ
دلم می خواد این کشورک را با فشار دادن انگشتم زیر آبهای خلیج فارس خفه کنم.
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۹:۵۶ - ۱۳۹۰/۰۵/۰۲
ایرانیان برای اقامت گرفتن در این کشورک اماده پرداخت میلیون ها تومان واقعا بعضی از مردم ایران چقدر با ادب هستند
ناشناس
||
۱۰:۲۴ - ۱۳۹۰/۰۵/۰۲
اونوقت چی میشه؟ پیشرفت میکنی؟
ناشناس
||
۱۲:۱۷ - ۱۳۹۰/۰۵/۰۲
چرا ما عادت داریم صورت مساله رو پاک کنیم اینکه اونا میرن جلو بد نیست ببین چرا ما عقب موندیم
ناشناس
|
|
۲۱:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
0
3
پاسخ
اما به دلیل به هم خوردن شرایط در اکوسیستم دریای خزر، تولید آن در جهان از صد و بیست تن فراتر نمی رود.
دیگر درآمده ها = دردسر و دشواری