چه فايده اي براي ما ايراني ها دارد؟
وقتي نمي توانيم از آن استفاده كنيم چه فايده؟
پول فروش آن هم معلوم نيست چه مي شود؟
واقعا چند درصد از ايراني ها در طول عمرشان خاويار خورده اند؟
کشور های اروپايي مثل آلمان شرايط دريای خزر را بصورت مصنوعی در استخرهايي ايجاد کرده اند وبيش از 20 برابر شرکت دولتی( خاويار) ايران، خاويار توليد می کنند.واقعا جای تاسف دارد!
ایران باید بجای تکیه بر انحصاراتی که تاکنون داشته حالا در رقابت با کشورهای دیگر شروع به استفاده از روش ها جدید بازاریابی جهانی با استفاده از مشاوران بین المللی نماید. دولت صرفا باید مشوق تجار باشد و نه رقیب آنها. علم و هنر بازاریابی مهمترین عنصر در عرصه ی محصولات ، سینما و حتی سیاست است..
فرصت ها نه فقط به لحاظ عدم تخصص بلکه به لحاظ بروکراسی های اداری،جایگزینی رابطه با ضابطه، هدر دادن منابع مالی کشور در پروژه های غیر مفید،عدم حمایت از بخش خصوصی و مبتکران،دولت تاجر پیشه و.......
تعجب نکنید اگر در امارات با آن هوای گرمسیری خاویار تولید می کنند. اگر کمی از تهران فاصله بگیرید و سری به کویر اطراف قم بزنید یکی از همین مجتمع های تولید خاویار را خواهید دید که توسط یک کشاورز خوش ذوق سالهاست احداث شده و در حال دست و پنجه نرم کردن با مسئولینی است که نه تنها کمکی نمی کنند بلکه گاهی از اوقات بدلایل مختلف برای وی ایجاد مانع هم می کنند.
پای درد دلش که بنشینید دلش خون است ولی بازدیدتان از آنجا لطفی خاص خواهد داشت.
جالب است ماهیان 140-150 کیلویی خاویاری را در حوضچه هایی در دل کویر ببینید.
وقتي نمي توانيم از آن استفاده كنيم چه فايده؟
پول فروش آن هم معلوم نيست چه مي شود؟
واقعا چند درصد از ايراني ها در طول عمرشان خاويار خورده اند؟