با سلام و احترام
ضمن تشکر از کاربران محترمی که در این مورد نظراتشون رو اعلام کردند و سپاس از مدیران محترم سایت تابناک که پنجره ای باز کردند تا مردم با هم گفتگو کنند چند نکته تکمیلی رو عرض میکنم:
1. قبول دارم که این سریال هواداران زیادی دارد و بدلیل اعتقاد به تنوع سلائق اصلا به ذهنم هم خطور نمی کند که پیشنهاد توقف پخش را به کسی بدهم بنده صرفا جهت اطلاع برنامه سازان آنهم برای آینده تذکراتی را مطرح نمودم.
2. قبول دارم که بسیاری از رفتارهای شخصیتهای داستان به آنچه در جامعه وجود دارد نزدیک است اما آنچه باعث نگرانیست این نکته است که این سریال در حال نهادینه کردن بخشهای بسیار منفی رفتارهای اجتماعیست چونکه بسیار جدی و باور پذیر نقشها را ارائه می دهد اصلا شما دقت کردید که بجز خانم دهقان و آقای بنفشه خواه بقیه افراد اصلا ماهیت طنز ندارند و کاملا جدی کار میکنند؟
اگر شما کارهای جواد رضویان ، شفیعی جم ، اکبر عبدی ، علی صادقی ، عطاران و بقیه را ببینید خیلی باور نمیکنید و سریع فراموش می کنید ولی تمام شخصیت های این سریال جدی هستند و کارشون هم کاملا جدیست و اصلا طنز گذرا نیست همین مسئله بسیار نگران کننده است مخصوصا از نظر اثراتی که روی بچه ها دارد و بنظرم تهیه کنندگان آن به این نکته توجهی نداشته اند.
3. قبول ندارم که بخاطر تخریب جامعه روانشناسان این مطلب را نوشتم چون همه شاهدیم که سالهاست برنامه های زیادی با مضمون تمسخر بیماران روانی و روان شناسان تولید می شود و نهادهای ذیربط با رها نسبت به آن اعتراض نموده اند و نتیجه ای نداشته بنابراین ساده لوحی محض است که بنده بخواهم دوباره بر این آب ، هاون بکوبم چون در همین جامعه زندگی میکنم.
4. قابل توجه دوستانی که معتقدند "خب شما دوست نداری تماشا نکن" ببینید این سریالها از مالیات من و شما ساخته میشود مثل اینکه شما بلیط یک سال یک سینما را پیش خرید کرده باشید آیا این حق شما نیست که انتظار نداشته باشید چند تا فیلم خوب ببینید؟
پاسخ ها
66
||
۱۱:۵۸ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۶
با سلام
من شخصآ، این سریال رو در حد 2-3 قسمت بیشتر ندیدم و اصلآ با سلیقه ام هم جور در نمیاد ولی از 2 تا نکته نمیشه گذشت:
1- الان مردم به خنده نیاز دارن! پس این سریال، به مراتب بهتر از بقیه فیلم هاییست که بهشت زهرا، جز جدا نشدنی اش هست و به روحیه همه، خصوصآ کودکان آسیب میزنه!!!
2- اکثریت مردم، با این سریال ارتباط برقرار کردن و ازش لذت می برند. پس اگر با سلیقه من و شما جور در نمیاد، بهتر بزنیم شبکه 4.
مرتضی
||
۱۹:۵۵ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۶
سرکار خانم یوسفی! فرمایشات شما کاملا متین است؛ اما 2 نکته: اول این که این حرفها تا حدود زیادی آرمانی است؛ یعنی اگر مشکل فرهنگ جامعه با نساختن این سریال یا سریالهای مشابه حل می شد حق با شما بود. اما دقت کنیم در چه دنیایی زندگی می کنیم! برای رقابت با ماهواره، اینترنت و... چه باید کرد؟ حداقل دفاعی که از امثال این سریال میتوان کرد این است که «دفع افسد به فاسد» است؛ یعنی اگر بگوییم این سریال بد است، محصولات ماهواره بسیار بدتر است.
نکته دیگر این که در مجموع این سریال یک سریال طنز است (این که میفرمایید به جز دو نفر بقیه ماهیت طنز ندارند حرف عجیبی است) و درست به همین دلیل تمام رفتارهای نامناسبی که بازیگران دارند، تقبیح می شود؛ به عبارت دیگر چون این اثر یک اثر طنز است، رفتارهای منفی را نهادینه نمی کند، بلکه برعکس تلاشی است در تخریب این رفتارها.
همه حرف این سریال عدم ظرفیت انتقاد قشر تحصیلکرده جامعه است.
حقیقتی که این خانم فوق لیسانس روانشناسی با نامه شان بر آن صحه گذاشته اند
1- چرا این خانم همه این سریالها و برنامه های تلویزیون که چندین برابر این سریال دارای نکات منفی اخلاقی است را رها کرده اند و به این سریال که بر حسب اتفاق شخصیت اول آن یک روانشناس است
را اینگونه زیر ذره بین برده اند
2- اگر ایشون طی کد گذاری 5 قسمت این سریال به این نتیجه رسیده اند که در هر قسمت بطور متوسط 18 بار ترور شخصیتی
(البته این فقط نظر ایشان است) انجام میگیرد پس نامه ایشان را که با نوع تعریفی که از ترور شخصیت در پاراگراف دوم ارایه
دادند و با توجه به اینکه لحن و نگاه سریال
طنز است و لحن و نگاه ایشان از زاویه
یک کارشناس و جدی پس بایستی نامه ایشان را نه یک ترور دسته جمعی بلکه یک
نسل کشی تمام عیار تلقی کرد.
3- ایشان در تعریف ترور شخصیت گفته اند که :(منظور از ترور شخصيت رفتار يك فرد يا افراد خاصى است كه چون براى دستيبابى به هدفهاى شخصى يا گروهى خود قادر به استفاده از روشهاى صحيح نمىباشند و نمىتوانند منافع خود را به شيوه هاى صحيح، مقبول، پذيرفته شده و مطابق با ميزانهاى اخلاقى به دست آورند، سعى مىكنند با اعمال قدرت و بر اساس ترس و حذف روانى فرد، به مقصود خود برسند و طى اين فرايند آن شخص يا اشخاص خاص را در نظر سایرین بی ارزش معرفى كنند)
ایکاش ایشون مصداق عینی هم اورده بودند تا خدای ناکرده به بیراهه نروم اما در این سریال از همه قشری هستند از روانشناس و روانکاو گرفته تا صاحب کافی شاپ و سالن بدنسازی و ....
خوب با تعریفی که ایشون از ترور شخصیت
داشته اند و اینکه بطور متوسط 18 مورد در
هر سریال اتفاق میافتد سوالی که برای من
عامی ایجاد میشه اینه که اولا مقتولین شخصیتی این سریال چه اشخاصی هستند
و اون شخصیتها نماد کدام گروه هستند
مثلا روانشناس ها کافی شاپ دارها و...
دوم اینکه چه منافعی را سازندگان این سریال از روانشناسها یا کافی شاپ دارها یا قشر منشی ها و .... را انتظار داشته اند
که با روشهای صحیح و مقبول نتوانسته اند
به آن برسند و اکنون با روشهای اعمال قدرت و حذف روانی اون فرد یا افراد بصورت
غیر اخلاقی می خواهند به مقصود خود برسند یعنی یک گروه برنامه ساز تلویزیونی
چه منافعی را میتونسته توی یکی از این
اقشار جامعه داشته باشه و بهش نرسیده
و با این اعمال غیر اخلاقی بزعم ایشان
در حال رسیدن به خواسته هایشان هستند
سوم اینکه من شهروند ایرانی عادی تا الان
فکر میکردم برنامه های کودک مناسب
کودکان است نه سریالهای شبانه ان هم برای کودکی 9 ساله
چهارم اینکه این بخش را بعهده بقیه خوانندگان میگذارم تا برداشت خودشان
را با توجه به تعریف شما از ترور شخصیت
چگونه خواهد بود و مصداق ترور شخصیت
نمود عینی در سریال ساختمان پزشکان
دارد یا نامه شما؟
پاسخ ها
از چرام
||
۰۹:۴۲ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۷
كم گوي و گزيده گوي چون در
تا ز اندك تو جهان شود پر
به نظر من این سریال در نوع خود بی نظیر وبسیار جالبه.طنزش بسیار قوی است و اساسا نویسنده یادداشت نتوانسته مفهوم طنز را درک کند.بنده که سال ها بود چنین طنز زیبایی ندیده بودم
سریالی خالی از محتوا می باشد وفقط می خواهد به هر قیمتی که شده مردم بخندند غافل از این مروج دروغگویی-تخریب شخصیت دیگران برای لذت بردن خود -اهانت به افراد با منطق واهل برنامه و............می باشد
اضافه کنید شوخی های جنسی و همجنس گرایانه که دستپخت برادران قاسم خانی هستند و تو فیلم سن پترزبورگ هم خیلی وقیح میشه
اینها همه قبح زدایی از این کثافت کاری هاست که خیلی نرم داره اتفاق میفته
تئاتر های گوشه و کنار و سریال ها و فیلم های سینمایی همه کثبف شدند