ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۴ - ۱۳۸۷/۰۶/۲۱
اگه وقت داشتين كمي خجالت بكشين ايا اين دولت و حكومت را كه در راس ان مجتهد جامع الشرائط مباشد با حكومتهاي طاغوتي يكسان ميدانيد؟؟؟؟؟وبا ان قياس مي كنيد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۸ - ۱۳۸۷/۰۶/۲۱
آگاه باشید 1400است حوزه های علمیه صاحب دارند وهیج کم کاستی مشاهده نشده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۳ - ۱۳۸۷/۰۶/۲۱
اگر فرض كنيم كه ساخت مدارس علميه توسط دولت تنها كمك موقتي به حوزه است و منجر به خدشه در استقلال آن نميشود، چگونه ميتوان تخصيص بودجه هزينه اي(بودجه جاري) به مركز مديريت حوزه علميه قم را توجيه كرد
ناشناس
|
Russian Federation
|
۱۲:۰۱ - ۱۳۸۷/۰۶/۲۱
ببينم مگر در زمان شاه عباس مدرسه علميه چهرباغ ساخته نشده آيا حوزه علميه وابسته به دولت صفوي شد اصولا ساخت حوزه و مدرسه معنايش وابستگي فكري را نمي دهد مگر دولت اسلامي وظيفه ندارد به آموزش ديني كمك نمايد مصداق اين كمك ها چگونه باشد بهتر است اين كه پول نقد بدهد‌؟؟؟ يا اينكه ساختمان مدرسه بسازد؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۰ - ۱۳۸۷/۰۶/۲۱
همانطور كه از اكثر نظرات هم بر مي آيد، به نظر مي رسد در اين تحليل مطرح شده بدجوري خلط مبحث شده و به قول قاضي ها : اعتراض وارد نيست. آخه بابا احداث مدارس علمي و بناي خير در حاليكه به قول شما عمر اين دولت هم كفاف آن را نمي دهد چه ربطي به فعاليتهاي اين دولت يا استقلال حوزوي هايي دارد كه در آينده مي آيند. اگر رديف بودجه اي بابت دريافت شهريه يا مواجب قرار داده شده باشد تحليل شما كاملاً صحيح است كه از متن تحليلتان اين موضوع استنباط نمي شود.
ناشناس
|
-
|
۱۵:۱۹ - ۱۳۸۷/۰۶/۲۱
سلام
ما دانشجویان دکترا (PHD) هستیم و شب و روز برای ارتقاع علمی ایران و دستیابی به فن آوریهای جدید کار تحقیقاتی می کنیم و چفن آوریهایی که امروز دولتمردان ما به آن افتخار می کنند نتیجه زحمات ما می باشد . ام ما چون اکثرا از خانواده های کم درآمد هستیم و از جایی هم بورسیه نمی گیریم مجبوریم علاوه بر کار علمی با کارهایی از قبیل تدریس خصوصی و.. امرار معاش کنیم . چرا دولت به ما کمک مالی نمی دهد مگر کشور بدون ما می تواند به فن آوریهای جدید دست یابد مگر بدون دانش علمی می شود به جنگ آمریکا و... رفت ?