خدای من... کشور اینطوری داره اداره میشه دیگه، با کدخدا منشی و بی خردی. چه شود!
ناشناس
|
|
۱۴:۱۳ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۲
8
51
پاسخ
خدا به خیر کنه .امیدوارم در این تصاحب مکان کسی مجروح نشود .این هم از این دست کارهای ناپخته دولت .حالا بیا و درستش کن .آخر آن کارمندان بیچاره سابق وزارت راه کجا باید بروند ؟حالا هر چی شرکتی یا غیر شرکتی بالاخره انسان که هستند .چرا باید به آنها اینگونه توهین شود ؟راستی مگر می خواهند ساختمان وزارت مسکن را به مزایده بگذارند ؟
پاسخ ها
مسکنی
||
۱۸:۲۵ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۲
سلامت باشی. ساختمان وزارت مسکن به بانک مسکن فروخته شد.
ناشناس
|
|
۱۴:۱۳ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۲
5
148
پاسخ
از خنده روده بر شديم !!!!! از این ماجرا میشه یه فیلم کمدی با نقش اکبر عبدی بازی کرد !
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۵:۲۴ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۲
باید گریست!
ناشناس
||
۱۵:۴۱ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۲
طنز تلخی میشه
ناشناس
||
۱۶:۰۷ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۲
بعد به سریال ساختمان پزشکان گیر می دهند
حقگو
|
|
۱۴:۱۳ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۲
64
12
پاسخ
تابناک عزیز بجای پرداختن به مسائل جزئی مسائل بسیار اساسیتر راکه با منافع ملی و وزارتخانه ارتباط دارد پیگیری بفرمایید از جمله قراردادهای شرکتهای ........................ را با حوزه راه وترابری
منصور
|
|
۱۴:۱۳ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۲
6
43
پاسخ
اقای نیکزاد واقعا متاسف شدم که شما هم با این بدبخت ها کارکنان اینگونه رفتار کردید متاسفم ونا امید شدم
علي
|
|
۱۴:۱۴ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۲
5
61
پاسخ
با گذشت نزديك 20 روز از تاسيس وزارتخانه جديد استراتژي مشخصي براي نحوه ادغام وجود ندارد و با بلا تكليفي و بي سرپرستي برخي از معاونتهاي وزارت راه همچنان بك وزارتخانه داراي 2 معاون توسعه مدبربت و منابع 2 مديركل اموركاكنان و 2 مديركل مالي و 2 مديركل تشكيلات است و از همه مهمتر اين است كه هيچ يك از مديران وزارت راه در تصميم گيري ها حضور نداشته اند و اطلاعي هم ندارند چه اتفاقي قرار است رخ دهد. فقط مانند جنگ و يا زلزله تصميمات ابلاغ و اجرا مي شود. اما جالب تر اينكه هنوز وضعيت ستاد ساماندهي نشده به سراغ سازمانهاي وابسته و مهم رفته اند و اين بلاتكليفي و آشفتگي را به راه آهن - شركت ساخت- معاونت آموزش- پژوهشكده حمل و نقل تسري داده اند. واقعا بايد تاسف خورد كه چطور زيربناهاي ساختاري بخش حمل و نقل درحال فروپاشي است.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۵:۲۷ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۲
من هم از کارمندان وزارت راه هستم و این مساله را تایید می کنم. بهتر بود قبل از این همه جار و جنجال و بی تدبیری در جابجایی ها کمی فکر و تامل می کردند تا این همه خسارت و تبعات مادی و معنوی بدتبال نداشته باشد.
ناشناس
||
۱۶:۰۹ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۲
استراتژی!
یعنی شما می گی خدمت رسانی را کنار بگذارند استراتژی بریزند
ناشناس
|
|
۱۴:۱۹ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۲
12
86
پاسخ
هرچي سرمون بياد حقمونه
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۵:۰۴ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۲
نکته تو هم یکی از همان ندانم کارها هستی؟ چرا حقمان است مگر چه کردهایم؟
ناشناس
||
۱۱:۰۷ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۵
کاری نکریم. خیلی کارائی که باید میکردیم، نکردیم.
ناشناس
|
|
۱۴:۲۴ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۲
6
50
پاسخ
کلی خندیدم
ناشناس
|
|
۱۴:۳۶ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۲
6
70
پاسخ
ادغام از نوع آبدوغ خیاری!!! حالا چرا این وزیر اول وضعیت کار کارمندانش رو سروسامان نداده و بعد بره گیلان؟؟نکنه ترسیده سرش رو بشکونند؟؟
ناشناس
|
|
۱۴:۳۶ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۲
3
62
پاسخ
من از کارمندان وزارت راه هستم.جالب است بدانید که با لگد وسایلم را مانند اشغال می ریختند بیرون.