من هم قبلا 15 ميليون رهن و 150 هزار تومان اجاره مي دادم امسال با كلي منت و خواهش و تمنا 16 ميليون رهن و 300 هزار تومان اجاره مي دهم ىر حالي كه هنوز هم حقوقم يك ريال افزايش نيافته
ناشناس
|
|
۱۶:۴۱ - ۱۳۸۷/۰۶/۱۶
0
0
پاسخ
بايد سرمايه گذاري خارجي راتشويق نمود كه بصورت بلند مدت ساختمان بسازند و20ساله به مردم واگذار كنند
ناشناس
|
|
۰۸:۵۲ - ۱۳۸۷/۰۶/۱۷
0
0
پاسخ
من خودم یک آپارتمان اجاره دادم وکلی در اجاره نام شرط وشرط بود که چاپی بود مستاجر ما یک سال در آپارتمان نشست کرایه نداد وبا توجه به اینکه در اول کلی ناله کرد پول پیشی از اون نکرفته بودم دست آخر بدون پرداخت اجاره وبدهی برق وقبض تلفن 240هزارتومانی پرداخت نکرده خانه را خالی کرد که متروکه شده بود وفقط چند میلیون خرج خانه کردم واز نظر قانون ما مالک حق برخود در زمان اجاره را ندارد متنهی چیزی که برای قانون مهم وحکم تخلیه صادر می کنند ان هم تاریخ پایان قرارداد است البته آنهم با پرداخت پول رهن - به نظر من دولت اول بیاید قوانین را درست کند تا کسی جرات اجاره دادن خانه را بدهد بعد این حرفها رابزند
ناشناس
|
|
۰۹:۲۹ - ۱۳۸۷/۰۶/۱۷
0
0
پاسخ
یک ماه هست که دارم دنبال خونه می گردم خونه که چه عرض کنم قوطی کبریت 30 متری در تهران 400 هزار تومان است بعد در فرم خانوار ما شاهد دیدن چه آیتم هایی هستیم. تازه 10 متر هم اضافه بشه 200 هزار تومان ناقابل روشه یعنی 600 تومن بلی و البته کم تر کسی اطلاع دارد مگر اجاره نشین های مظلوم...
ناشناس
|
|
۰۹:۴۳ - ۱۳۸۷/۰۶/۱۷
0
0
پاسخ
با سلام، لطفاً محبت كنيد و اين نظر را درج فرماييد.
آقايي كه گفتند 6 ماه است در مسكن مهر ثبت نام كرده اند، جهت اطلاع اين عزيز مي گويم كه من هم يكسال ثبت نام كرده بودم ولي وضعيتم همين بود. تا اينكه به وزارت تعاون رفتم و در عرض 2 روز توانستم نامه معرفي به تعاوني مسكن را بگيرم و بقيه ماجرا.
عزيزم، تا دنبال كارت نروي كارت جلو نمي رود.
همت كن و بگو يا علي
ناشناس
|
|
۰۹:۵۸ - ۱۳۸۷/۰۶/۱۷
0
0
پاسخ
من از اين اين الفاظ واقعا خسته شده ام
ساماندهي ساماندهي.........آقا جان يكي بايد به شما بگويد اينها را كه قبلا گفتي و كلي زمان از رويش گذشته و هيچ اتفاقي نيفتاده حل كن بعدا يك پروژه جديد باز كن.
ناشناس
|
|
۱۰:۴۲ - ۱۳۸۷/۰۶/۱۷
0
0
پاسخ
مگه همین مسکن مهر چه دردی از ما دوا می کنه؟
بعد از گذشت 9 ماه از ثبت نام اینترنتی، تماس گرفتند که بیا و مدارک ثبت نام را تکمیل کن.
50000 تومان + 7500 تومان هزینه عضویت گرفتند و تعهد محضری هم 8000 تومان خرج داشت.
آخرش هم گفتند بروید تا دوباره خبرتان کنیم. بعد از کلی پرس و جو که به هر حال برنامه آنها چیست؟ ما توی چیزی ثبت نام کردیم که هیچ اطلاع دقیقی از شرایط و آینده ش نمی دید؟ بالاخره گفتند که مسکن «احتمالا» 3 سال دیگر تحویل می شود و در طول این 3 سال باید 10 میلیون تومان «هر موقع که گفتند» پرداخت نمایید. یعنی سالی حدود 3 میلیون. (البته برنامه پرداخت، قطعیت زمان تحویل، مکان واحدها و ... و ... به هیچ وجه مشخص نیست).
سوال من اینه که اگه من می تونستم علاوه بر اجاره وحشتناک فعلی و هزینه هایی که به لطف تورم سالهای اخیر روز به روز بیشتر می شوند، سالی 3 میلیون تومان هم پس انداز داشته باشم که الان وضعم این نبود و به جای اینکه هر سال، 100000 تومان اجاره ام اضافه بشه، 3 تومان رو پول پیش می دادم. (از کسانی که برای ثبت نام آمده بودند با هر کس که صحبت می کردم می گفت که پرداخت 10 میلیون در 3 سال برایش غیر ممکن است، تازه چه رسد به پرداخت اقساط بعد از تحویل واحدها - اگه سه ساله تحویل دهند)
قدیما یک نفر کار می کرد خرج چند خانواده رو می داد، الان ما دو نفره صبح تا شب کار می کنیم باز هم خرج یک خانواده دو نفری مون رو هم نمی تونیم بدیم. خدا به داد فردامون برسه.
ناشناس
|
|
۱۰:۴۴ - ۱۳۸۷/۰۶/۱۷
0
0
پاسخ
شما وقتی بورس کشور را اینطوری خراب کرده وبیشترین نقدینگی کشور را به طرف مسکن سرازیر کردین و هیچ کنترلی هم به غیر از شعار در کار مسکن نگذاشتید یعنی فاتحه قانون ارزشهای دینی و اجتماعی را خواندید....؟؟؟؟
ناشناس
|
|
۱۱:۰۲ - ۱۳۸۷/۰۶/۱۷
0
0
پاسخ
قيمت اجاره مثل قيمت ساير كالاها به شرطي متعادل ميشود كه عرضه و تقاضا متعادل شود. اين هم تابع سياستهاي اقتصادي دولت است. و الا با زور نميتوان كسي را مجبور به كاهش قيمت كالايي كه خودش و بدون حمايت دولت ايجاد كرده (مسكن) نمود.
زور و فشار نهايتا منجر به فرار سرمايه از بخش مسكن به جاي ديگر در داخل كشور و يا خارج از كشور ميشود كه دود اين هم نهايتا به چشم مستاجر بيچاره خواهد رفت.