عزيزان اقتصاد و مقولات اقتصادي به مثابه ترازوست اگر يك كفه ترازو كم يا زياد شود قطعاً كفه ديگر از آن متاثر ميشود. لذا مسئولين اقتصادي كشور بايد در تصميمات خود دقت نظر بيشتري به خرج دهند و اقتصاد دستوري را كناربگذارند، وقتي يك شبه چند درصد سود سپرده هاي بانكي را بدون مطالعه ساير مقولات وبخشهاي اقتصاد كاهش دادند بايستي امروز اوضاع اقتصاد اينگونه باشد.
سوالی دارم از شما بطور ساده پول مردم غیر از بانکها کجا گردش مالی دارد که میفرمایید خارج شده به نظر من بانکها باید شیوه خودشان را تغییر دهند و مردم هم با سپرده گذاری در صندوقهای سرمایه گذاری به سودشان برسند
به نظر شخصي من مشكل اصلي جامعه نبود ناظراني متعهد و بدون ضعف اخلاقي در تمامي سطوح بر عملكرد نهاد هاي دولتي و زير مجموعه هاي انها مي باشد تا باعث كم شدن نظرات شخصي و منفعتي و اجراي كارها بدون دور زدن قوانين شود.
متاسفانه انقدر تبعیض در بحث عمرانی بین چند استان خاص و مسو ل پرور هویداست که باعث ان شده از برخی از لحجه ها بدمان بیاید هم وطنان عزیز مازندران . گیلان. گلستان. و تقریبا هم استانهای مرز ی در بدترین وضع اداره میشوند تا هزینه برخی از استانهای خاص تامین شود .نظر سنجی کنید