یعنی شما میگین جامعه اسلامی ما اینقدر خراب شده که اگر یکی روسریش بره عقب همه بازار نگاش میکنن و لذت میبرن؟ واقعا متأسفم
ناشناس
|
|
۱۴:۲۲ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۲
186
66
پاسخ
خیلی جالب بود
ممنون
امیر
|
|
۱۴:۲۴ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۲
249
77
پاسخ
واقعا لذت بردم از این متن کوتاه. آنهائی که نوشته اند "بیمزه ها" و یا "خیلی چیپ شدین " و از این قبیل چیزها قطعا کسانی هستند که خانمهایشان انواع خودآرائی می کنند که در معرض دید نامحرمان هستند و لذا از این قبیل اتفاقات خوششان نمی آید.
farzad
|
|
۱۴:۳۱ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۲
189
72
پاسخ
وقتی بعضی خانمها با آنچنان آرایشی بیرون میایند به این نیت میباشد که جلب توجه دیگران را داشته باشند.وگرنه آن همه بزک نیاز نیست.حالا بگن زن فقط برای شوهر باید آرایش کند.
ناشناس
|
|
۱۴:۳۲ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۲
186
72
پاسخ
جالب بود، شايد براي 1 ثانيه فکر کردن به خودمون و اطرافيانمون
ناشناس
|
|
۱۴:۳۴ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۲
61
214
پاسخ
واقعا خیلی نوشته مزخرفی بود! چون همونجوری که خانمها باید رعایت کنن ، مردها هم باید شرم و حیا داشته باشن و چشم چرانی نکنن.
ناشناس
|
|
۱۴:۳۹ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۲
62
203
پاسخ
واقعا جاي تاسف دارد . به كجا داريم ميرويم . مواظب باشيد بعنوان رسانه اينقدر به اين جامعه توهين نكنيد.
ناشناس
|
|
۱۴:۵۳ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۲
188
86
پاسخ
با سلام
این یک واقغیت ملموس در جامعه است که هر روز مردم آنرا جلوی چشم خود دارند تعجب من از افرادی است که به این نوشته رای منفی می دهند .یعنی مثلا وقتی یک خانم با لباس نازک یا تنگ وووو در خیابان با شوهرش یا به تنهایی قدم میزند همه باید چشمهایشان را ببندند تا ایشان عبور کند؟
ناشناس
|
|
۱۴:۵۵ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۲
235
94
پاسخ
چیه خوانندگان عزیر؟ یکی واقیت رو بیان میکنه این قدر بهتون برمیخوره؟ کسی که میذاره زنش بشه طعمه چشمهای حریص اسمش چیه؟ فقط منفی بدید آقایان خوش غیرت
ناشناس
|
|
۱۴:۵۷ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۲
229
89
پاسخ
در فامیل زن جلوی شوهرش با مردان دیگر می رقصد دیگر چه انتظاری دارید؟