ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۵ - ۱۳۹۰/۰۲/۱۱
اکثر کارمندان دولت تلاش می کنند در ادارات بمانند ناهار بخورند و تا غروب بخوابند تا اضافه کاری هم بگیرند. کاش بخشنامه ای صادر می شد که اضافه کاریهای بی مورد حذف می شد و کارمندان ساعات بیشتری را در کنار خانواده بودند
ناشناس
|
Malaysia
|
۱۰:۵۳ - ۱۳۹۰/۰۲/۱۱
باعث تاسف است هم ساعت اداری را کاهش یابد و هم پول نهار پرداخت شود .با کدام ااستدلال این کار را می کنند .جالب است به نکته ای اشاره کنم که هفته گذشته اینجانب جهت کاری اداری از از راهی دور به تهران آمدم از اولین ساعات اول وقت در .... حضور پیدا کرده تا به موقع کارم را به اتمام رسانم متاسفانه با نزدیک شدن به اوقات نماز (چه عرض کنم یعنی نهار)کار بنده نیز گره خورد و اینقدر این کار را طول کشید که کار به اتمام نرسید (البته به همراه رفتار زشت و کم کاری برخی پرسنل )و البته برای اتمام کار نیز می بایست یک روز دیگر در تهران می ماندم که البته هزینه اقامت در تهران وهزینه سفر درون شهری برای یک مسافر ،ابطال بلیط و خرید بلیط جدید و مرخصی و...همه همه مرا مجبور نمود که از پیگیری منصرف شوم چه کسی پاسخگوی این حق الناس هست؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۹ - ۱۳۹۰/۰۲/۱۱
اما در وزارت ارتباطات وفناوري اطلاعات اينگونه نيست وساعت كاري كماكان تا 16/30 است . بنابراين ناهار كما في سابق در اين وزارتخانه كاملا محياست.
كارمند ن
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۹ - ۱۳۹۰/۰۲/۱۱
آياكاهش ساعت كار شامل دانشگاه هاي تهران هم هست يا نه؟