ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۷ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۳
تهدید ایران ؟ !!!!!!!!!!
کلی خندیدیم . جاهلان ... بدانید تک تک جوانان شیعه مذهب خاک مقدس ایران زمین ، فرزندان کوروش بزرگ ، یاران علی (ع)به خون شما یزیدیان امروزی تشنه اند .
ایران
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۴ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۳
کاش دولت محترم یه چراغ سبز به ملت همیشه قهرمان ایران زمین نشون می داد تا زمین را از حضور ملعون هایی همچون آل سعود و ال خلیفه و بعضی "آل"های دیگه پاک میکردیم .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۶ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۳
ایران منفعل و محافظه کار نمی خواهیم.
ایران مقتدر کجایی!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
بیا و ببین که آن قدر بی چاره شدیم که این کشور های پاپتی عقب افتاده عصر حجر به خودشون اجازه می دهن که هر طوری که می خوان بهت تهمت بزنند.
وای ب رمن وای بر من.
110
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۹ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۳
ما در سایه ولایت فقیه هستیم و به امید خدا جواب این چرندیات اعراب شکم پرست وکودن را خواهیم داد
مرتضی
|
United States
|
۱۴:۵۰ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۳
آقا من اینو بدون شوخی میگم ایران 4 تا شهاب 3 به بحرین بزنه ببینید چی میشه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۷ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۳
دلشون گوشمالی حسابی می خواد این نوکران حلقه به گوش امریکا....
بشار
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۵ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۳
حقمونه هر چی بهمون بگن... سالیانه این همه حاجی بفرستید عربستان و جیباشونو پر کنید... اینم جوابمون...
ناشناس
|
United States
|
۱۵:۰۹ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۳
اعراب هیچگاه دوست ایران نخواهند شد. حتی سوریه که این همه نان و نمک ایران را خورده است برای نمونه در مورد جزایر سه گانه ایران همیشه جانب امارات را گرفته است. متاسفانه مسئولان ما خودشان را به کوچه علی چپ زده اند.
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۹ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۳
ما ایرانیها سخاوتمندترین آدمها دربذل وبخشش منافع ملی وهمگانی وبی گذشت ترین درمنافع شخصی وفردی هستیم نتیجه:گستاخی اجانب وبی تظمی وتشتت درامورداخلی
ر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۴ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۳
ایران باید هیچ زمانی با اعراب وارد جنگ نشود اینها همه ترفند است باید با صبر وحوصله و از راههای دیپلماتیک مسائل را حل و فصل کرد. کفار غربی می خواهند مسلمانان را به جان هم بیاندازند تا پولهای نفتی خاورمیانه به شرکتهای اسلحه سازی و شرکتهای فنی مهندسی شان سرازیر شود.و ایران در طول سالیان بعد از جنگ همواره با درایت با این گونه قضایا برخورد داشته است و عصبانیت غربیها ناشی از همین درایت ایران است.
پاسخ ها
داوود
| Iran, Islamic Republic of |
۱۷:۲۹ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۳
کاملا و صددرصد درست و بجاست.
نظرات بیشتر