ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۲ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۴
البته به شرطی که پخش زنده باشد و از مخالفین هم دعوت کند
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۱ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۴
توجه به این پیشنهاد می تواند فضای سالم اجتماعی و سیاسی را برای جامعه بدنبال داشته باشد. ضمن اینکه اعتماد عمومی را نسبت به دولتمردان و کارگزاران تقویت می کنند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۹ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۴
با سلام
با اينكه هنوز اين مطلب را كامل نخوانده ام وليكن 100٪ با اين اتفاق خوش يمن موافقم. اين باعث ميشود كه خيلي از جريان ها نتوانند براحتي حالا پشت سر هر موضوعي پارك كنند .
مثلا به اسم مردم ،ايران ،اسلام يا رهبري يا و يا شهدا ، منافع خودشون دنبال كنند. بهر حال براي جوامعي مثل ما نياز به ايجاد نكير و منكر هاي فيزيكي و ملموس ميباشد تا خيلي با خيال آسوده هر خيانتي را به اين مملكت نكنند. البته نياز به يك مجري سياسي شجاع و نترس و مردمي مشابه عادل فردوسي پور داريم. البته مطمئنم كه جسارت درج اين پيام را نداريد . از ما گفتن .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۲ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۴
جلوی ضرر رو از هر جا بشه گرفت غنیمته....هر چه زودتر
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۸ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۴
شفافيت سياسي جز با ميدان دادن به انديشه هاي متفاوت وگاه مغاير با حاكميت امكان پذير نخواهد بود وانتخاب مردم است كه به هر انديشه اي امكان بالندگي ميدهد
کاشانی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۰ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۴
فقط مجریش کیه؟ فردوسی پور نیستش؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۶ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۴
اینهمه برنامه های سر کاری اینم روش!! شما که خوب بلدید...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۲۹ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۴
ما باید اخلاق سیاسی را از آن کافرهایی که هر روز بهشان ناسزا می گوئیم یاد بگیریم از آلمان ایتالیا فرانسه .حتی آمریکا. رئیس جمهور آمریکا به خاطر یک دروغ دادگاهی شد وزیر خارجه آلمان به خاطر یک دروغ استعفا کرد ولی در همین مناقشه مترو بین دولت و شهرداری بالآخره یا دولت کمک کرده که در این صورت شهرداری دروغ میگوید واگر دولت کمک نکرده باشد که در این صورت دولت دروغ می گوید ونکته مهم در این است که در یک جامعه شیعی از بین مسئولان طراز اول این ام القرای جهان اسلام یکی دروغ می گوید که جای تاسف دارد.
علی
|
United States
|
۰۰:۱۰ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۵
اول خودت(تابناک)سانسور رو بگذار کنار برنامه نود پیشکش!بی جنبه مگه من چی نوشته بودم!این رو هم مثل بقیه نظراتم ...بیخیال!!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۸ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۶
صدا و سیما جاده یکطرفه سیاسی آنوقت میخواهد مجری یک برنامه کاملا سیاسی شود کدام مخالف و کدام موافق هردو در یک طرفه جاده آنهم با این صدا وسیما
نظرات بیشتر