تا زمانی که در جامعه به جای پذیرش و تحمل نظر مخالف، توهین، تحقیر، تهدید، تهمت و سرزنش، باشد، جامعه روی آرامش به خود نخواهد دید و همه افراد حساس و ذی ربط دچار تنش و آسیب روانی خواهند شد، و مسائل و مشکلات حل نخواهد شد. باید قلب و ذهن ملت از احساسات و هیجانات منفی پاک شود تا آرام گیرند، و این جز با گفتگو و مذاکره در چارچوی قانونی و انسانی (گفتگوی همراه با احترام به نظر و دیدگاه طرف مقابل نه تأیید آن) میسر نمی شود. با سرکوب مخالف او را جری تر ، قوی تر و عصبی تر می کنیم و دودش به چشم نظام و ملت خواهد رفت.
ناشناس
|
|
۱۵:۲۷ - ۱۳۸۹/۱۱/۳۰
404
43
پاسخ
فکر نمی کردم مطهری اینقدر بی بصیرت باشد؛ خدایا به ما رحم کن
کمال
|
|
۱۵:۳۸ - ۱۳۸۹/۱۱/۳۰
373
43
پاسخ
جناب مطهری بالا غیرتاً دست از این حرفهای تکراری و مسخره بردار آخه مرد حسابی وقتی در مناظرات تلویزیونی چهره زشت کسانی که پشت نقاب انقلابی بودن مخفی شدند رسوا شد و امروز مردم از ماهیت آنان مطلع شدند شما هنوز میگی اینها در کدام محکمه محکوم شده اند؟ مگر موسوی و کروبی را محکمه ای محکوم کرده؟ برو آقا دست بردار از اینهمه کینه توزی
ناشناس
|
|
۱۵:۳۹ - ۱۳۸۹/۱۱/۳۰
16
267
پاسخ
کار از گریه گذشته بدان می خندم .حیف نام ایران و ایرانی که بازیچه این و آن شده است.
هدا
|
|
۱۵:۳۹ - ۱۳۸۹/۱۱/۳۰
208
32
پاسخ
اللهم عجل لولیک الفرج.
نمی دانم چرا شیعیان از علی صبر و سکوت برای حفظ اسلام را نیاموختند. ادبیات نظرات ارائه شده در شان یک شیعه واقعی نیست.
ناشناس
|
|
۱۵:۴۳ - ۱۳۸۹/۱۱/۳۰
333
38
پاسخ
آقای مطهری حرف شما برای روزهای اولیه بعد از انتخابات درست است ولی الان دیگر بی معنی است.
آیا گناه احمدی نژاد را با این رفتار غیر دینی و منافق گونه این دو نفر یکی میدانید .مطمئنا این طور نیست .
ضرری که این دو فتنه گر موسوی و کروبی به اسلام زدند را با یک خطای کوچک احمدی نژاد یکی میدانید .
آیا قرار دادن جمله "چه آنها كه ادعاي تقلب كردند و به جاي پيمودن راه قانوني، مردم را به حضور در خيابانها دعوت نمودند و چه كساني كه با اتهام زني هاي خود در مناظره ها و دريدن پرده حرمت ميان مردم و حكومت زمينه فتنه را ايجاد كردند، به طور همزمان محاكمه شوند" کنار گذاشتن خطاه ها و فتنگری های بعد از انتخابات موسوی و کروبی نیست.
واقعا برای شما متاسفم.
ناشناس
|
|
۱۵:۴۴ - ۱۳۸۹/۱۱/۳۰
44
239
پاسخ
من همیشه گفتم آقای مطهری قدم در جای پا پدر بزرگوارشان می گذارند
ناشناس
|
|
۱۵:۴۷ - ۱۳۸۹/۱۱/۳۰
28
346
پاسخ
در جواب رضا باید گفت مگر خوداحمدی نژاد چگونه دکترا گرفت مگر کارمند نبود و حقوق نمی گرفت ؟
ناشناس
|
|
۱۵:۴۷ - ۱۳۸۹/۱۱/۳۰
36
242
پاسخ
آقاي مطهري هميشه منصفانه اعلام نظر نموده اما متاسفانه به مذاق عده اي كه احتمالاً منافعشان در خطر بوده و هست خوش نمي آيد.