مگه آقای بهبهانی تجلی ذات خداست که دوست داشتن وی را به خدا نسبت میدی
hatefi
|
|
۰۹:۲۶ - ۱۳۸۹/۱۱/۲۴
2
13
پاسخ
چرا ما اهل افراط يا تفريط هستيم
يا آنقدر از اتاقمان بيرون نمي رويم تا با مشكلات را از نزديك لمس كنيم و يا آنقدر سفر ميرويم از كار اصلي برنامه ريزي و مديريت غافل مي شويم و فكر مي كنيم سفر رفتن في نفسه خوب است.
ناشناس
|
|
۰۹:۳۹ - ۱۳۸۹/۱۱/۲۴
1
11
پاسخ
چي مي شود اگر در بيان مسائل سازماني از واژه هاي عملياتي سازماني استفاده نماييم و به تفصيل كارنامه ارقام حاصل فعاليت ايشان در طول دو و نيم سال را بيان نماييم و از خدا و موسي و .... جايي كه راجع به امورات ديني حرف مي زنيم استفاده نماييم .!!
حميد محمدي
|
|
۱۱:۱۰ - ۱۳۸۹/۱۱/۲۴
3
26
پاسخ
وزيري مثل آقاي بهبهاني كه از جهانديدگان سياست و اقتصاد بايد باشد، ميتوانست زهر تلخكامي مردم سوگوار اروميه را پس از حادثه بويينگ با يك عذرخواهي ساده از بين ببرد؛ در حالي كه با افتخار گفت كه ما در سوانح هوايي، داراي سانحه كم و خسارت ناچيز هستيم. بعدش هم اداره كل راه و ترابري آذربايجان غربي به جاي سياهپوش كردن شهر و تسليت به مردم داغدار، شبانه براي آقاي وزير بنر خوشامد تكثير كردند و به در و ديوار شهر زدند.