حسین محمدی 09121126494
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۰۶ - ۱۳۸۹/۱۱/۲۲
اقای احمدی نژاد به ما گفتند ما نمی توانیم به شما وام ضروری برای بنای در حال تخریب ساختمان دارالقران درجنوب غرب تهران بدهیم .امیدوارم در اخرت جواب خداوند را بدهند . این جاکه جوابی ندارند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۰۷ - ۱۳۸۹/۱۱/۲۲
کمک دولتی !!!!!!!!!!!!!!! لفظ ان جی او یعنی غیر دولتی...
حسين بهرامي
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۱۹ - ۱۳۸۹/۱۱/۲۲
دولت هاي جمهوري اسلامي پيوسته در دوران زمامداري خود به دنبال توسعه دسترسي هاي سياسي و عقبه هاي افتصادي مالي بوده اند تا از اين طريق بتوانند حيات خويش را علاوه بر حفظ ،در دوره هاي بعد نيز ادامه داده و رويه و تفكر جناحي خود را اعمال نمايند.شايد نتوان به اين امر اشكال گرفت اما صرف هزينه هاي بيت المال بدون طي مراحل قانوني اشكال اصلي است . به نظر مي رسد بخش هاي نظارتي نظام بايد هشيار باشند و به محض دريافت اخباري از جمله همين خبري كه تابناك درج نموده موضوع را در حوزه اختيارات خود دنبال نمايند.اگر خبر درست باشد كه به تابناك بايد دست مريزاد گفت و اگر هم تابناك خبر را اشتباه منعكس نموده مطابق قانون با آن برخورد گردد .اساسا رسالت خبر رساني در اصلاح امور جامعه اسلامي نيز بايد همين باشد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۱۹ - ۱۳۸۹/۱۱/۲۲
قابل توجه کسانی که دنبال نخود سیاه میگردند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۲۹ - ۱۳۸۹/۱۱/۲۲
مجیدجان آینده نگری آخه قردا که ازاین پست ومقام کنارگذاشته شدند بازهم توانسته باشندازمال این ملت بدبخت استفاده کنندچون این ملت عرضه وقابلیت استفاده ازمال خودراندارد.
ناشناس
|
India
|
۲۱:۱۳ - ۱۳۸۹/۱۱/۲۲
ببخشید که مسایل شخصی را اینجا بیان میکنم اما من توی غربت برای خرج تحصیلم به زحمت می افتم چون بعد از سالها کار در ایران طلبی که از ارگانهای دولتی داشتم هنوز پرداخت نشده اما همینجوری میلیون میلیون بیت المال را آقایان حیف و میل می کنند.
محسن آقائی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۲۱ - ۱۳۸۹/۱۱/۲۲
خیلی سخت است باور کرد که برای اینچنین موسسه ای ارز فراوان موجود است ولی برای مترو تهران که برای هموطن های ساکن مقیم تهران بسیار حیاتی است صندوق ذخیره ارزی خالی است!!!!!!
هموطن
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۰۴ - ۱۳۸۹/۱۱/۲۲
این همان مصداق یک بام و دو هوا است.
a
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۱۹ - ۱۳۸۹/۱۱/۲۲
معنی خصوصی سازی پتروشیمی وووو را هم فهمیدیم.
رضا - دانشجوي حقوق بشر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۴۶ - ۱۳۸۹/۱۱/۲۲
همانگونه كه آقاي خاتمي به صرف شعار آزادي بسنده كرد و نتوانست آن را خوب تعريف، تدوين و اجرا كند، به نظر ميرسد احمدي نژاد هم صرفا به شعار عدالت بسنده كرده و متاسفانه نتوانسته يا نخواسته در حد توان عدالت واقعي را به اجرا در آورد و اين مساله دقيقا ما را به حديث مولايمان حضرت علي(ع) رهنمون مي نمايد كه چه زيبا فرمودند: الحق اوسع الاشیاء فی‌ التواصف و اضیقها فی‌التناصف.
تنها به انتظار عدل گستر واقعي بايد بود.
(اميدوارم محظوريت رسانه اي شما مانع از انتشار اين چند خط نشود.)
نظرات بیشتر