من که به خاطر این اقایون تصمیم گرفتم خارج از کشور به تحصیل ادامه بدم.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۱:۱۱ - ۱۳۸۹/۱۱/۲۰
آفرین. هدف این به اصطلاح تحول هم دقیقا همین بوده. نخبه ها برند، کار دولت هم راحت تر. هزینه وحشتناک اتلاف این همه نیروی انسانی نخبه هم فدای سر آقایان
يكي از دانشجويان دانشگاه شريف
|
|
۱۸:۱۸ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۹
4
2
پاسخ
اصلا مورچه چيه كه فشار خونش چي باشه!
مگه دكترا گرفتن تو اين مملكت ارزشي هم داره؟ آدم چهار سال وقت خودش رو مي گذاره سر يه مسئله اي كه نه به درد دنيا مي خوره نه به درد آخرت فقط به اين هدف كه يه مدرك بگيره و بهش بگن دكتر!
یک کنکوری
|
|
۱۸:۲۴ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۹
1
7
پاسخ
واقعاً جالب است، همه ایراد میگیرند و همه کلافه اند ولی آب از آب تکان نمی خورد . خداوند سرنوشت هیچ قومی را تغییر نمی دهد مگر اینکه آن قوم خود دست به تغییر سرنوشت خویش بزند. خدایا من که از این همه ظلم و بی داد خسته شدم.
بحنام
|
|
۱۸:۳۰ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۹
0
3
پاسخ
غابل طوجح حمح دوصطان شاکی : من حم با نذر ین اغا موافغم چون من حم تراه سوال حثطم .
عینجانب از تراهان کنکور دکطرا حصطم. خاثطم به اتلا برثانم که حمه عین ثوالها کارشناسی شده میباشد و نزر اثاطید مهطرم لهاز شده اصط
ناشناس
|
|
۱۹:۱۰ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۹
4
3
پاسخ
من در دانشگاه شريف درس خواندم. ولي در اين چند سال اخير به اين نتيجه رسيدم كه دانشگاه دولتي در حال افول است و دانشگاه آزاد در حال صعود. هر چند فعلا" دانشگاه دولتي گريد بالاتري دارد. در همين آزمون دكتري دانشگاه آزاد دارد بهتر عمل مي كند و اميدوارم در دام روش هاي سازمان سنجش قرار نگيرد.
ناشناس
|
|
۲۰:۴۷ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۹
1
2
پاسخ
شما را به خدا این نظرات را به مسئولین ارجاع دهید. صدای ما که به جایی نمی رسه.
ناشناس
|
|
۲۱:۰۱ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۹
1
7
پاسخ
این وزیر علوم دیگه باید چکار کنه تا استیضاح بشه؟! از نمایندگان مجلس خواهش میکنم تکونی بخورن. این شیوه برگزاری غیر تخصصی آزمون دکتری تخصصی! به درد دربار همایونی قهوه تلخ میخوره.
سامان
|
|
۲۱:۱۱ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۹
4
2
پاسخ
به نظر من آزمون کارشناسی ارشد کافی ست و اگر بر فرض اساتید دانشجویان ارشد خود را بپذیرند عادلانه تر است تا کنکور بی برنامه وقت و هزینه دانشجویان را تلف کند. اکثر دانشحویان سردرگم هستند. آزمون دکترا لازم نیست و دروس تعیین شده ملاک خوبی نیستند. اجرای عدالت فقط شعار نیست و راهکار و برنامه ریزی می خواهد. اکثر دانشجویان ارشد که قصد شرکت در آزمون دکتری را دارند پروژه های خود را ول کرده اند و مسائلی از این قبیل نظام علمی کشور را تهدید می کند.
یک دوست
|
|
۲۱:۴۲ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۹
1
7
پاسخ
با سلام
من هم خواستم در اوج عصبانیت یک چیز بگم همه بخندند
برای رشته ژنتیک و اصلاح دام منابع معرفی شده زراعت عمومی و باغبانی عمومی
ای خدا ای خدا ای خدا
لیلا
|
|
۲۳:۳۰ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۹
1
8
پاسخ
آبروی هرچی کار کارشناسی شده رو بردند!!! نمیدونم چطور میتونن اون دنیا جواب پس بدن که چطور با آینده 1 عده جوان بازی کردن!
چندتا از دوستان من موقعیت های کاریشونو از دست دادن که آزمون شرکت کنن و کتاب خریدن، یهو همه چیز 1 شبه به هم ریخت.
من که امسال فقط پولمو ریختم تو جوب و شرکت کردم. ولی واقعا اون دنیا باید جواب بدن، من یکی که نمیگذرم خدا به دادشون برسه