001- هر چه در آسمانها و زمين است تسبيح خدا را ميگويند و او توانا و حكيم است.
002- ای افراد باايمان، چرا حرفی ميزنيد كه به آن عمل نميكنيد؟
003- اگر حرفی بزنيد كه به آن عمل نميكنيد (اين عملتان) مورد نفرت زياد خدا است. 1
بهروز
|
|
۱۴:۵۱ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۰
208
2
پاسخ
جناب تابناک!درآن چند ماهی که افرادمورد خطاب رئیسجمهوردرمناظرات هرچه از دهانشان درآمد درئغ علیه رئیس جمهور گفتند غیراخلاقی نبود؟درآن زمانی که فرزندان این آقا درمیتینگاستادیوم آزادی درمقابل خاتمی ورهنورد به رئیس جمهور مملکت توهین کردند غیر اخلاقی نبود؟وقتی موسوی خائن قانون قانون می کرد و با اشاره به کردان رئیس جمهوررا به بی قانونی متهم می کرد احمدی نژاد هم یکی از کارای بی قانون او وهمسرش را نشان داد تا اینقدر قانون قانون نکند .واقعا"هم فرزندان این آقا برای به قدرت رسیدن موسوی هرکاری علیه رئیس جمهور کردند. چطور این ها غیر اخلاقی است اما تمام دروغ های موسوی وطرفدارانش علیه رئیس جمهور دیده نمی شود. من فکر می کنم بازنده های انتخابات بالخره برای جرزنی باید یه چیزایی رو بهانه کنند.
ناشناس
|
|
۱۴:۵۱ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۰
1
88
پاسخ
حضرت علي ع
آنچه را كه براي خود ميپسندي براي ديگران هم بپسند و آنچه را كه براي خود نميپسندي براي ديگران نپسند
ناشناس
|
|
۱۴:۵۲ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۰
1
85
پاسخ
آقای احمدی نژاد به یاد داشته باشند که بعد از دوران ریاست جمهوری شون چه رفتاری با ایشون خواهد شد . مخصوصا اون موقع که فرصت دفاع ندارن و حال آقای هاشمی رو بهتر درک خواهند کرد . البته من با تهمت مخالفم ولی " خود کرده را تدبیر نیست " آقای احمدی نژاد خودشون این رسم رو باب کردن .
ناشناس
|
|
۱۴:۵۳ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۰
159
2
پاسخ
واقعا جوری سخن گفته اید و نظرات هم جوری سخن گفته اند مثل اینکه رحیمی آمده در صدا و سیما از خودش دفاع کرده است؟؟؟ راستی مگر وکلای مدافع هاشمی و ناطق و نوری در همین رسانه های نوشتاری و مجازی بارها به رئیس جمهور نتاخته اند که چرا نام برده اید که حالا می گویند احمدی نژاد همین کار را کرد؟؟ خود کرده را تدبیر نیست بیشتر مصداق رفتار شما وکلای مدافع تسخیری هاشمی و ناطق نوری است که نمی دانید حکم جلب مهدی هاشمی صادر شده است ولی پدر بزرگوار شان شخصا توصیه کرده اند ایشان بازنگردند و کک شمایان هم نگزیده است ولی در خصوص رحیمی هنوز حکمی صادر نشده است ولی در هر رسانه ای آقای نادران و توکلی و اذناب حتی مجازات هم برای ایشان در نظر گرفته اند راستی از دید شما وکلای مدافع تسخیری هاشمی این دو مقوله یک سان هستند؟؟؟
مخاطب
|
|
۱۴:۵۴ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۰
2
59
پاسخ
شک نکنید رحیمی و مشایی پاشنه آشیل محمود آقا خواهند بود
حمید
|
|
۱۴:۵۴ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۰
0
56
پاسخ
دفاع از اخلاق و حق در برابر هر کس تنها توقع ما از شماست عالی بود .
سعید مرادپور
|
|
۱۴:۵۴ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۰
0
55
پاسخ
آفرین تابناک .امید وارم شجاع باشید وهمیشه حق بگویید.جز ازخدا ازهیچ کس دیگری نترسید.
ناشناس
|
|
۱۴:۵۵ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۰
0
47
پاسخ
ممنون تابناک که تابناک رفتار رئيس جمهور شدي.
ناشناس
|
|
۱۴:۵۸ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۰
0
51
پاسخ
دكتر عزيز هيچ كس نميتواند داننده مطلق باشد. هيچ كس(به جز ائمه اطهار) معصوم نيست چرا براي رفع شائبه دستور برگزاري دادگاه نمي دهيد.
بنام خـداونـد بخشنده مهربان
001- هر چه در آسمانها و زمين است تسبيح خدا را ميگويند و او توانا و حكيم است.
002- ای افراد باايمان، چرا حرفی ميزنيد كه به آن عمل نميكنيد؟
003- اگر حرفی بزنيد كه به آن عمل نميكنيد (اين عملتان) مورد نفرت زياد خدا است. 1