اون موقعی که دولت به مطالبات مردم دهن کجی میکنه، دعوت به انسجام کجا میره که الان باز سر وکله اش پیدا شده؟
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۵:۴۲ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۳
با این محاصره اقتصادی، جنگ و این حجم از ویرانی که چند برابر بودجه سالانه کشور خسارت به بار آورده دولت هیچ کاری نمیتونه بکنه. نماینده های منتخبتون هم که فعلا تو فکر اینترنت و حجاب و کوبیدن قالیباف هستن. واقعا کسی نمیتونه راهکاری ارائه بده چون در اصل راهکاری وجود نداره.
ناشناس
|
|
۱۳:۲۲ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۳
1
2
پاسخ
اگه اینو میدونی (آقای خرازی! از کجا این همه خبر محرمانه دارید؟ / انسجام را قربانی نکنید) چرا این حرفها رو منتشر می کنی؟ شده حکایت خود گویی و خود خندی
ناشناس
|
|
۱۳:۲۴ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۳
1
2
پاسخ
اگر واقعیت داره که هیچ ولی اگر واقعیت نداره چرا از طرف دفتر رهبری یا خودشون تکذیب نمیشه
ناشناس
|
|
۱۳:۲۸ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۳
2
7
پاسخ
قوه قضائیه باید به دلیل انتشار اخبار ضد امنیتی و نشر اکاذیب با این افراد برخورد کند !
ناشناس
|
|
۱۳:۳۱ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۳
2
3
پاسخ
شرایط جنگی ابجاب میکنه در هر مقوله ای از آدمهای خاص استفاده کنیم. آقای پزشکیان هر چه قدر هم زحمت بکشه توانایی ایجاد تغییرات در سیستمها رو نداره و برای این شرایط مناسب نیست. یکی باید بیاد که هم ساختار بودجه رو متحول کنه و هم انضیاط مالی شدید داشته باشه.
بیژن
|
|
۱۳:۳۵ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۳
3
4
پاسخ
تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها .
عبدالله
|
|
۱۳:۳۵ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۳
0
5
پاسخ
تابناک که خبر و تصویر ایشان را نشر داد آن موقع چرا این را نپرسید که ایشان از کجا میداند و اصلا اگر بداند نشر مطلب به نفع جامعه است یا به ضرر؟! به هر حال مسئولیت از نشر دهندگان خبر صلب نمیشود.
ناشناس
|
|
۱۴:۰۷ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۳
2
1
پاسخ
تبناک اشتباه میکنی
ناشناس
|
|
۱۴:۱۱ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۳
6
3
پاسخ
عزیزان همه فهمیدن که آقای پزشکیان هیچ اقدام مثبت در هیچ عرصه ای انجام نداده فقط حامی بی حجابی شده
ناشناس
|
|
۱۴:۱۱ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۳
3
3
پاسخ
کسی که خودش هم میدونه توانایی انجام کاری را ندارد و آن را قبول می کند را به چه صفتی می توان متصف کرد؟