ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۰۲ - ۱۴۰۵/۰۴/۲۹
امسال تهاجم و تهدیدات سایبری مورد انتظار است
شوالیه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۰۳ - ۱۴۰۵/۰۴/۲۹
آینده قدرت ملی کشور در توانایی سایبری نهفته است. وقتی ماهیت سرمایه‌ها در جهان امروز سایبری شده است باید در این مسیر به انباشت قدرت بپردازیم.
شرفی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۰۳ - ۱۴۰۵/۰۴/۲۹
باید در فضای سایبر انباشت قدرت کنیم. قدرت آینده قدرت سایبری است و باید به این فضا یک نگاه صنعتی داشته باشیم، اما متأسفانه نگاه محدودی به توسعه شبکه ملی اطلاعات وجود دارد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۰۵ - ۱۴۰۵/۰۴/۲۹
اکنون از نظر نرم‌افزاری و سخت‌افزاری از تجهیزات خوبی استفاده می‌شود، اما متاسفانه گاهی در به‌کارگیری نرم‌افزارهای امنیتی دقت کافی به عمل نمی‌آید در حالی که در کل کشور در این حوزه توان تکنیکی و نیروی انسانی قوی و خوبی وجود دارد و تنها لازم است در این حوزه هدایت‌های جدی‌تری صورت بگیرد.
محسن آزاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۰۶ - ۱۴۰۵/۰۴/۲۹
یک مقدار آرومتر تند نرید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۶ - ۱۴۰۵/۰۴/۲۹
حسابی پیچیده شده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۸ - ۱۴۰۵/۰۴/۲۹
نشنال اینترست: قدرت سایبری ایران هراس‌انگیز است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۹ - ۱۴۰۵/۰۴/۲۹
توانِ فنی قابل توجه نیرو‌های سایبری ایران در به دست آوردن اطلاعات، و صبرِ آن‌ها در جمع‌آوری اطلاعات و وارد کردن ضربات هدفمند، تا حد زیادی مایه نگرانی طرف‌های غربی و منطقه‌ایِ مخالف با تهران شده است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۰ - ۱۴۰۵/۰۴/۲۹
یکی از نکات نگران‌کننده در مورد توان و قدرت سایبری ایران این است که این کشور تا حد زیادی تاکتیک‌های موفقیت‌آمیز انجام حملات سایبری از سوی دیگر رقبای آمریکا به اهداف و منافع این کشور را نیز با دقت مطالعه کرده و عملا اکنون از آن‌ها در راستای منافع خود استفاده می‌کند. به عنوان مثال، ناظران و تحلیلگران می‌گویند که تهران تا حد زیادی با مشاهده تاکتیک‌های موفق عملیات‌های سایبری روسیه در جریان انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 آمریکا، کارزار حملات سایبریِ مشابهی را که در برخی مواقع نتایج موفقیت‌آمیز زیادی را نیز به همراه داشته، در جریان انتخابات ریاست جمهوری سال 2020 آمریکا به راه‌انداخته است.
رایانه بگیر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۰ - ۱۴۰۵/۰۴/۲۹
در نوامبر سال 2021، شرکت «مایکروسافت» در ارزیابی توانمندی‌هایِ سایبری ایران، این نکته را مورد اشاره قرار داده که نیرو‌های سایبری ایران از صبر و در عین حال سماجتِ زیادی برخوردار هستند. این مسئله به ویژه در «مهندسی اجتماعی» آن‌ها که در نوع خود اولین قدم در انجام یک عملیات سایبری است قابل مشاهده می‌باشد. ایرانی‌ها حتی توانسته‌اند با صرف زمان زیاد، تا حد زیادی اعتمادِ اهداف خود را نیز جذب کنند و آن‌ها رابه دام بیندازند. باید توجه داشت که یک دشمنِ صبور، عملا دشمنی خطرناک‌تَر است.
نظرات بیشتر