یک نظر هم از من بشنوید که هیچ کدام از اینها معرفی نمیشن. حتی آقای صالحی از انرژی اتمی هم برکنار خواهد شد و این سرپرستی بهانه ای بود برای برکناری ایشان. وزیر خارجه رو بگردید تو فامیلیهایی که با ب شروع میشه و خیلی هم منتقد داره!!!
الان فرصت خوبي براي مجلس هست تا لزوم وجود وزارت خارجه را بررسي كند. آيا واقعا در شرايط كنوني نيازي به يك وزارت خانه بسيار پر هزينه ولي كم اثر مي باشد؟ شايد بهتر باشد اين وزارت به همان چند اداره مشاوره اي كنوني تنزل داده شده و هزينه بي ثمر هنگفتي از بيت المال صرفه جوئي شود.
صرفا به عنوان یک تحلیل گر عرض می کنم که آقای احمدی نژاد اساسا و در همه امور مایلند هنجار شکنی کنند و ساختارها عرفی موجود در ارکان حکومت که تمامی آنها را برگرفته از مدل های غربی و وارداتی می دانند به هم بریزند. ایشان مایلند به روشی سیاست خارجی کشور را اداره کنند که در آن روش اگر امکان پذیر بود خودشان شخصا مسئولیت وزارت را به عهده بگیرند. اما چون این امر عملی و قابل قبول نیست از این طریق اول وزارت امورخارجه را از حیث کارشناسی و به لحاظ ذات سازمانی از درون تهی و از برون بی خاصیت می کنند و سپس با گماشتن افرادی به صورت موازی به عنوان نماینده رئیس جمهور در مناطق مختلف منویات شخص خود را به اجرا می گذارند. نگاه ایشان به ساختار جمهوریت به معنای اجرایی آن و در مقام توزیع مسئولیت نگاهی بیشتر متمرکز است تا تقسیم وظایف و لذا سعی کنند که ارکان نظام را بیشتر به آن سمت سوق بدهند. تکرار و اصرار ایشان به اینکه شخص دوم کشور هستند (البته نه به معنای آنچه در قانون اساسی آمده بلکه به معنای تفوق بر دیگر قوا) و سخنان ایشان در مورد ارجحیت و ارشدیت قوه مجریه به جای موازات و تفکیک در قبال قوای دیگر و در دروه قوه مجریه اقدامات نظیر بی خاصیت نمودن و بعد انحلال سازمان مدیریت و برنامه کشور از شکل قبلی در همین راستا ارزیابی می گردد. ایشان در روش های برنامه ریزی اقتصادی نیز بیشتر مایل به این روش بوده و هستند و پس از انحلال سازمان مذکور صرفا برای آنچه در دنیای امروز آفیس ادمینستریشن خوانده می شود یک معاونت از دفتر خود را به هماهنگی و آنهم در حد اداری در این زمینه گماشتند. با این تحلیل در مورد وزارت امورخارجه دکتر صالحی تنها نقش محلل را و انتخاب دوران گذار را خواهند داشت و انتظار می رود نهایتا شخصی بسیار غیر مرتبط و ضعیف اما مطیع برای این وزارت خانه انتخاب شود که ماهیت آن را به آنچه مد نظر ایشان است تبدیل نماید. مآلا هم اگر توانستند می خواهند مسئولیت های این وزارتخانه را به یکی از معاونین دفتر و دم دست خودشان بسپارند. البته روی دیگر سکه تعویض آقای متکی تعویض خود آقای دکتر صالحی از سازمان انرژی اتمی بود که در واقع با این تغییر و تحول یک تیر و دوشان شده است.
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۹:۵۴ - ۱۳۸۹/۱۰/۰۶
تحليل بسيار جالب و منطقي بود و صد در صد با خط آخر موافقم
بعد........