با سلام.متاسفانه در این شرایط خاص مقادیر زیادی علوفه روزانه از گمرک بوشهر به خارج صادر می شود.ظاهراً استاندار خوزستان مانع صادرات از خرمشهر و آبادان شده است و به همین دلیل صادرات تماماً به بوشهر سرازیر شده است.بنده نه تنها مخالف صادرات نیستم که کاملاًّ هم موافقم ولی بحث خشکسالی شرایط بحرانی را برای کشور ایجاد نموده که تدبیر ویژه هم می طلبد.شنیده می شود که در استانهای مختلف کشور بدلیل کمبود غذای گاو دارند گاوهای شیرده را به کشتارگاه می برند و این یعنی فاجعه!!!
از وزیر محترم بازرگانی استدعا می کنم به هر نحو ممکن جلو صادرات علوفه را بگیرند.در ضمن عوارض هر کیلو 100تومان هم نتوانسته از صادرات علوفه کم کند.
به نظر ميرسد مطلب پاراگراف اخر صحيح نباشد چرا كه در سال گذشته قيمت فراورده هاي لبني افزايش يافت و به قيمت گذشته بر نگشت. منتهي برخي شركت ها به طور مشخص اب تغيير در صد چربي آنرا افزايش دادند و برخي ها نيز حجم شير را كاهش دادند. نمونه آن شير ... است كه حجم شير را به 750 گرم كاهش داد و قيمت قبلي يعني 400 تومان را حفظ نمود. از هفته گذشته نيز شير ... به قيمت 425 تومان عرضه شد. ببيشتر شركت ها با تغيير در صد چربي فراورده هاي لبني قيمت آنرا بالا بردند. دستگاه نظارتي هم كه وجود ندارد كه تذكر دهد افزايش چربي مواد لبني چقدر در آينده با بيماري هاي قلبي عروقي همراه خواهد بود
با تشکر از سایت تابناک
پدر و برادر اینجانب نیز در کار پرورش گوساله های پرواری است و معضلات مشابه در آن قسمت هم وجود دارد. وقتی قیمت خوراک دام و دارو و غیره افزایش نجومی داشته است چرا قیمت گوشت نباید متناسب با آن افزایش پیدا کند؟ هزینه تثبیت قیمت های اینچنینی را تولید کننده بی نوا می پردازد.
با سلام
اينجانب از 10 سال گذشته در اين رشته فعاليت مشغول بكار بودم وداراي مدرك فوق ليسانس كشاورزي مي باشم.در سالهاي گذشته حاشيه سود براي هر ليتر شير توليدي دامداري هاي صنعتي حدود 100 تومان بود كه متاسفانه بعلت افزايش قيمت مواد در سالجاري اين حاشيه سود از بين رفته و عملا اين صنعت به حال و روز صنايع ريسندگي دچار مي گردد.
با تشكر از همدردي شما
با يادآوري مثال ذكر شده كه اختلاف 12و 13 هزار تومان هزار تومان ميباشد و ضرر عنوان شده در يك دامداري هزار رأسي روزانه يك ميليون تومان خواهد شد
لازم به ذكر است اثرات ذبح گاوهاي گوشتي به مرور زمان 1- كاهش توليد و توالي نسل 2- كاهش توليد گوشت قرمز و افزايش قيمت گوشت ، فرآورده هاي گوشتي و افزايش قيمت گوشت مرغ و ماهي با توجه به كمبود عرضه در گوشت قرمز3- افزايش قيمت فرآورده اي لبني 4- متضرر شدن بنگاه هاي كوچك بعبارتي ناكارآمدي سرمايه هاي تزريق شده در اين صنف بعنوان زودبازده 5- افزايش بيكاري بعلت تعطيلي اين صنف(بايد توجه گردد در اكثر روستاهاي كشور يكي از درآمدهاي اصلي خانوار مي باشد)
6- افزايش واردات گوشت و خروج ارز از كشور
7- افزايش مهاجرت به شهرها در پي جستجوي كار
متاسفانه علیرغم تمامی شعارها در سه ساله اخیر بخش تولید نه تنها حمایت نشده است بلکه علاوه بر تحمل آثار تورم کلی بصورت خاص نیز مثل حذف یارانه های تولید وتثبیت قیمت تحت فشار قرار گرفته است که با توجیه مواردی مثل خشکسالی همانگونه که بازار داخلی محصولات اساس ومیوه ومرکبات را دربست در اختیار واردات ودلالان قرار دادند بازار تولیدات دامی نیز در اختیار واردات قرار گیرد ودوباره شاهد وفور پنیر دانمارکی شیر تاریخ مصرف گذشته کانادایی وگوشت کود شده برزیلی وبوفالوی هندی باشیم علیرغم تاثیر خشکسالی بخشی از کاهش تولید گندم ناشی از کاهش سطح زیر کشت بدلیل عدم افزایش قیمت تضمینی گندم متناسب با تورم در سال گذشته بود که امسال ناچاریم چند برابر انرا به کشورهای خارجی بپردازیم
ضمن تشکر از تابناک اما سوال اصلی اینست که ایا گوش شنوایی هست یا به قول ان دوست گرامی باید خسارتهای فراوان را متحمل شویم تا بعضیها از خواب برخیزند که البته خیلی دیر خواهد بود
اولا واقعا سپاسگزارم.دوما لطف کنید به جز، انتشار به هر طریقی که می توانید این موضوع را محض رضای خدا به گوش رئیس جمهور برسانید شاید با تصمیم عاجل وویژه از تابودی بیشتر گاوداریهای شیری جلوگیری کنند ! نکته مهم اینجاست که گاوداریهای شیری را مثل بقیه واحدهای دامداری نمی توان تعطیل کرد ! و باید هرچه زودتر چاره ای اندیشید .بطور مثال بصورت ویژه دستور داد تسهیلات ونقدینگی برای تامین علوفه و خوراک دامداریها ارائه شود ! تا از ذبح گاوهای شیری جلوگیری شود ! با تشکر مجدد .
از وزیر محترم بازرگانی استدعا می کنم به هر نحو ممکن جلو صادرات علوفه را بگیرند.در ضمن عوارض هر کیلو 100تومان هم نتوانسته از صادرات علوفه کم کند.