اين جمله آخر خبر «همانند سلف خود در دولت نهم به دليل اعتراض به يكي از نزديكان رييس جمهور ، مورد غضب رييس جمهور قرار گرفته است.»
به قول آن مرد اقتصادي، در اين كشور آزادي بيان است اما آزادي پس از بيان نيست؟!
وظیفه یک نماینده تدوین یک قانون همه جانبه و نظارت بر اجرای آن است .به نظر می رسد که دخالت در عزل وزرا و مسولین اجرایی در حیطه وظایف نمایندگان مجلس نباشد . یکی از دلایل عدم پیشرفت جامعه همین دخالت های بی مورد نمایندگان در امور اجرایی است آقای نماینده تا رای می آورد رییس آموزش و پرورش شهرستان خود را عوض می کند ، دوستان خود را بخشدار می کند در انتخاب فرماندار دخالت بی مورد می نماید
آین اخیری که قسم پنج تن و عزای حسنی (ع)
بیخودی مراتب مقدس و والای اولیاءالهی را لق لق زبان خود نموده به نحوی یا بنگاه دار معاملاتی است یا بنگاهی می اندیشد.
ولی آن آقای که می فرمایید مجلسیان تمام هم و غم شان صرف زوم کردن روی این است که ببینند در مخیله دولت چه می گذرد و یا شاید کجا سرفه و طسه می کند و در واقع مقام خود مجلس را بیشتر پایین می آوردن بسیار نظر با همت و ارزشنمدی است.
سال گذشته وقتی دستور "حضرت آقا" مبنی بر برکناری آقای مشایی از معاونت اولی ریاست جمهوری، بعد از یک هفته از تاریخ ارسال دستور "معظم له" رسانه ای شد، آقای احمدی نژاد آقای مشایی را عزل نکرد، بلکه آقای مشایی استعفا داد. سئوال اینجاست اگر آقای احمدی نژاد اعتقاد به ولایت(که ادعای آن رادارند) دارند و اینکه اطاعت از حکم ولی فقیه بعنوان نایب امام زمان واجب الاطاعه می باشد: چرا در اجرای فرمان "حضرت آقا" تعلل کرد. مگر نه اینه ما معتقدیم همه چیزمان فدای ولایت؟!
به نظر حقیر بر هر مسلمان ولایت مداری واجب است از آقای احمدی نژاد سئوال کند:
آیا ولایت مداری و پیرو بی چون و چرا بودن فرامین رهبری(که به مصداق حکم حکومتی می باشد) و برای رهبری سینه سپر کردن واجب شرعی و بالاتر از همه اموراست؟ (چنانچه امام راحل فرمودند "حفظ نظام از اوجب واجبات می باشد" و مگر نه اینکه رهبری در راس نظام هستند) یا سینه سپر کردن برای آقای مشایی بالاتر است؟!
آقای احمدی نژاد بر شما شرعا واجب است پاسخ دهید؟