ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۷ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۹
دقت دارید که جماعت فرافکن باز نمی‌آن جواب بدن که چه قصدی از باز بودن اینترنت دارن. یا شما رو متهم می کنن به داشتن سیم کارت سفید و جیره خواری یا این که می گن زندگی مون از دست رفت بازش کنید! و این ها همه روش های آلبانی نشین ها و سربازان سایبری جهوده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۰ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۹
آفرین خوب جایی رو داری می زنی. یکی از نقاطی که خیلی به خاطرش هوچی گری و کولی بازی در میآرن. هرچی سر و صداشون بیشتر، فایده این نقطه برای حمله و ضربه زدن بیشتر! ادامه بدید. این حرف ها دشمن سوزه.
ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۲ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۹
راه ارتباط با سرحلقه های زنجیر براندازی رو باز کن دیگه!‌ براندازی حق مسلم ماست!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۰ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۹
با یکی از آشناها درباره همین مساله بحث می کردم. گفت چرا یوتیوب رو بستن؟ گفتم یوتیوب چرا انیمیشن‌های لگویی ایران رو در این جنگ حذف کرد؟ ساکت شد! نباید با این جماعت بحث کنید! مطمئن باشید خیلی از همین کامنت ها رو هم سایبری های اسرائیل می ذارن که اینترنت رو باز کنید و کسب و کارم از بین رفت و چه و چه و چه!
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۳ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۹
ای کاش زود تر اینترنت ها را زود تر بین‌المللی بشه
سید موسی موسوی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۹ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۹
بسیار مقاله جالب ، مطالب به حقی بیان شد که حرف تمام مردمان آزاده‌ای که دل در گرو ایران دارند ، می‌باشد.